Η αγαπημένη celebrity makeup artist της Hailey Bieber και Kendall Jenner δείχνει βήμα- βήμα πώς κάνει περίγραμμα στα χείλη της με το μολύβι, προκειμένου να τα κάνει να δείχνουν πιο σαρκώδη.

«Η τεχνική με το μολύβι χειλιών που προτιμώ να ακολουθώ» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το post της στο Instagram, εξηγώντας και δείχνοντας παράλληλα στο video όλες τις λεπτομέρειες και τις κινήσεις που ακολουθεί.

«Μου αρέσει να ξεκινώ (να κάνω το περίγραμμα) από τις γωνίες των χειλιών μου, ακριβώς έξω από το φυσικό περίγραμμά τους» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει κάνοντας το περίγραμμα στο κέντρο του κάτω χείλους της. Ιδιαίτερη προσοχή δίνει στο κέντρο των χειλιών της (cupid’s bow) όπου ακολουθεί το φυσικό περίγραμμα του άνω χείλους, ανεβάζοντάς το «λίγο ψηλότερα». Στη συνέχεια, γεμίζει ελαφρώς τα χείλη της και μ’ ένα μαλακό πινέλο κάνει blending.

Τέλος, πριν βάλει την τελική πινελιά της με το lip gloss, μ’ ένα πινελάκι παίρνει μία ποσότητα concealer όπου καθαρίζει τις άκρες των χειλιών της, κάνοντας το σχήμα τους να δείχνει ακόμη πιο τέλειο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)