Η Victoria Beckham έχει ένα αγαπημένο μακιγιάζ που δεν είναι άλλο από τα nude χείλη με smokey eyes. Όμως πώς καταφέρνει η Beckham να δείχνει πάντα φρέσκια; Το μυστικό της κρύβεται στην εφαρμογή του κραγιόν και στον τρόπο που μετατρέπει το καθημερινό μακιγιάζ σε βραδινό.

Όπως εξηγεί η ίδια στο βίντεο, που ανέβασε στο προφίλ του Victoria Beckham beauty στο Instagram, το πρώτο βήμα είναι το περίγραμμα. Χρησιμοποιεί το αγαπημένο της nude μολύβι για να περιγράψει τα χείλη της βγαίνοντας ελαφρώς έξω από το φυσικό τους περίγραμμα, προκειμένου να κάνει τα χείλη της να δείχνουν πιο σαρκώδη. Στη συνέχεια, τα γεμίζει χρησιμοποιώντας το ίδιο μολύβι, ενώ δεν παραλείπει να σχεδιάσει και μία γραμμή στο V τους, έτσι ώστε να τα κάνει να δείχνουν ακόμα πιο ζουμερά. Έπειτα, αντί για ένα κραγιόν, προτιμά την εφαρμογή ενός nude lip stain, που έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια πάνω στα χείλη, ενώ τα αφήνει ενυδατωμένα και απαλά.

Όπως μοιράστηκε σε άλλο βίντεο στο Instagram, τώρα τις γιορτές συνδυάζει το go-to lip combo της με ένα απλό smokey eye look, το οποίο, όποτε το απαιτεί η περίσταση, κάνει πιο βραδινό κι επίσημο, εφαρμόζοντας μια ιριδίζουσα χρυσή σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.