Η νέα συλλογή Meteorites της Guerlain είναι ότι έψαχνες για το καλοκαίρι

Η νέα συλλογή Meteorites της Guerlain είναι ότι έψαχνες για το καλοκαίρι

 

Περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό την καλοκαιρινή συλλογή Météorites της Guerlain και επιτέλους γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει. Η εταιρία θα λανσάρει αυτήν την ονειρική συλλογή τον Ιούνιο. Θα περιλαμβάνει συλλεκτική έκδοση των Météorites Rainbow Pearls and Météorites Le Parfum. Και τα δύο έχουν γλυκές συσκευασίες σε παστέλ αποχρώσεις.

Το Météorites Rainbow Pearls θα φωτίσει το πρόσωπο σας χάρις στην λάμψη των πέρλων και θα χαρίσει απαλό, ημιματ τελείωμα.Περιλαμβάνει πέρλες σε έξι παστελ αποχρώσεις για λαμπερή επιδερμίδα:

  • Κίτρινο και πράσινο καταπολεμούν τις κοκκινίλες
  • Ροζ δίνει μια πιο νεανική όψη
  • Οι πέρλες σε ροδακινί χρώμα καλύπτουν ατέλειες
  • Μωβ αιχμαλωτίζει το φως
  • Το μπλε τα βάζει με την θαμπή όψη

Το Météorites Le Parfum δημιουργήθηκε από τον 5ης γενιάς perfumer Thierry Wasser. Ο ίδιος το περιέγραψε ως ένα λουλουδένιο και ταυτόχρονα φρουτένιο άρωμα με ξυλώδη background. Οι νότες κορυφής είναι το μπεργαμόντο και το μήλο. Οι νότες στην καρδιά του αρώματος είναι η βιολέτα και το τριαντάφυλλο. Ενώ στην βάση θα βρούμε τον μόσχο και ξυλώδη νότες.

Ανυπομονούμε να τα ρίξουμε μια ματιά από κοντά πριν προλάβουν τα εξαντληθούν. Μην παραλείψετε να τους ρίξετε μια ματιά και εσείς.

 

Scroll To Top