Ο κρυφός πόθος αντρών και γυναικών, το χρώμα που ανεξάρτητα από την απόχρωσή του μας φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής όπου κι αν είμαστε.

 Οι κομμωτές το προτείνουν για να δημιουργήσουν ένα έντονο και κάποιες φορές extreme look σε συνδυασμό με μια έντονη κουπ.

Ένα χρώμα όμως που απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία για να έχει ένα ωραίο αποτέλεσμα και ιδιαίτερη περιποίηση για να δείχνει λαμπερό και υγιές.

Για να πετύχουμε το απόλυτο ξανθό χρειαζόμαστε τους ειδικούς, καθώς σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητες ιδιαίτερες τεχνικές που απαιτούν προσοχή (αποχρωματισμός/ντεκαπάζ, ανταύγειες ή ξανθιστική βαφή).

Αν έχουμε σκούρα απόχρωση επιδερμίδας επιλέγουμε πιο μπρονζέ/καραμελέ αποχρώσεις, ενώ αν έχουμε ψυχρούς τόνους δέρματος οι ανταύγειες ή οι ουδέτερες αποχρώσεις του μπεζ/κρεμ μας ταιριάζουν καλύτερα.

Τέλος για φυσικότερο αποτέλεσμα ο συνδυασμός δυο διαφορετικών αποχρώσεων ξανθού είναι το καλύτερο.  Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι οι γνώσεις και η εμπειρία του ειδικού είναι οι καλύτεροι φίλοι του ξανθού!

Από την Λίτσα Αγγελοπούλου- Hair expert