Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι είναι η περίοδος που ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας πιο πολύ. Γι αυτό το λόγο αν δεν τα προσέξεις θα αρχίσουν να σκληραίνουν και να σπάνε οι άκρες. Εμείς σου δίνουμε 5 συμβουλές για να διατηρήσεις την τρίχα σου πάντα υγιή και να έχει βελούδινη υφή.

1.Αν τα μαλλιά σου διανύουν περίοδο κρίσης, εμπιστεύσου ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη E, αντιοξειδωτικά και φυτικά κερατινοειδή. Τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν δύναμη και λάμψη μετά από ένα μήνα χρήσης.

2. Χρησιμοποίησε μερικές σταγόνες ελαίου στις άκρες ή ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα πριν ξεκινήσεις το στέγνωμα. Μην βιαστείς να ξεκινήσεις το πιστολάκι αλλά άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά για λίγο. Το βούρτσισμα σε βρεγμένα μαλλιά μπορεί να καταστρέψει την τρίχα και να δημιουργήσει ψαλίδα.

3. Δώσε σχήμα στις μπούκλες σου. Τα σγουρά μαλλιά είναι εύκολο να χάσουν τη φόρμα και τον όγκο τους ενώ η υγρασία και η μόλυνση της ατμόσφαιρας τα βαραίνουν. Για να έχεις «αφράτη», πλούσια κόμμωση προτίμησε ένα oil free σαμπουάν και ένα conditioner με ελαφριά σύνθεση. Χτένισέ τα με μια βούρτσα με αραιά δόντια και χρησιμοποίησε έναν αφρό για να δώσεις όγκο. Στέγνωσε με τη φυσούνα και στο τέλος χρησιμοποίησε ένα styling spray που δεν σκληραίνει την τρίχα.

4. Αν τα μαλλιά σου διανύουν περίοδο κρίσης, εμπιστεύσου ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικά και φυτικά κερατινοειδή. Τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν δύναμη και λάμψη μετά από ένα μήνα χρήσης.

5.Πέτυχε το ιδανικό ίσιο διαλέγοντας ένα σαμπουάν θρέψης.