Πώς να τους δώσω όγκο?  Ιδού  η απορία όταν βρίσκεσαι μπροστά στον καθρέφτη σου και μακριά από τον κομμωτή σου αλλά και θες να φτιάξεις εκείνο το εντυπωσιακό χτένισμα της σελίδας 25 που είδες.

Η απεγνωσμένη προσπάθεια σου πέφτει στο κενό σαν την μπροστινή τούφα!  Ψυχραιμία! Η λύση είναι απλή: κρεπάρισμα στα μαλλιά και ιδιαίτερα στο επάνω μέρος.  Πώς γίνεται αυτό όμως ώστε να έχουμε ένα super αποτέλεσμα χωρίς να σπάσουμε τις τρίχες?

Ο κομμωτής απαντά:  Για όσες από εμάς έχουμε λεπτά μαλλιά, μετά το λούσιμο τοποθετούμε λίγο αφρό στις άκρες ή κάποιο προϊόν που δίνει όγκο στις ρίζες, και αφού στεγνώσουμε πάρα πολύ καλά, τα τυλίγουμε με πολύ μεγάλα ρόλει και τα στεγνώνουμε λίγο ακόμα με το πιστολάκι, ενώ είναι τυλιγμένα.

Αφού κρυώσουν αρκετά καλά, βγάζουμε τα ρόλει και με μια μεγάλη χτένα κρεπάρουμε χαλαρά κοντά στην ρίζα, χωρίς να τραβάμε τα μαλλιά, παίρνοντας μεγάλες τούφες, μετρώντας ως το πέντε!!!!!  Ρίχνουμε λίγη λακ, και με μια κατά προτίμηση τρίχινη βούρτσα χτενίζουμε απαλά χωρίς να πλησιάσουμε τις ρίζες.

Από την Λίτσα Αγγελοπούλου Hair Expert