Μπορεί μέχρι τώρα να μην είχε περάσει ποτέ από το μυαλό σας ότι τα μαλλλιά σας βοηθούν τη… σιλουέτα σας! Κι όμως, αν προσέξετε τις stars θα παρατηρήσετεότι δεν επιλέγουν τυχαία το χρώμα, το κούρεμα και το στυλ του χτενίσματός τους. Για αυτό και εσείς ήρθε η ώρα να μάθετε τις να διαλέξετε και πώς να εμφανιστείτε ώστε να δείξετε λεπτότερη.

Επιλέξτε έξυπνα αφού διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές:

 

ΞεγελάστεΤηνΖυγαριά1

  •  Αν προβληματίζεστε για το μήκος, κοντά ή μακριά, διαλέξτε πιο μακριές κουπ που κατά κανόνα λεπταίνουν το πρόσωπο.

 

ΞεγελάστεΤηνΖυγαριά2

  •  Τολμήστε ένα ασύμμετρο καρέ, πιο κοντό στον αυχένα. Αφήστε ανάλαφρο το μήκος του μπροστά κάνοντας μια χωρίστρα στη μέση για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο look και ταυτόχρονα να δώσετε έμφαση στα μάτια.

ΞεγελάστεΤηνΖυγαριά4

  • Διαλέγοντας μια φωτεινή απόχρωση για ανταύγειες, θα τραβήξει αμέσως την προσοχή στο πρόσωπο σας. Το κλειδί είναι να κρατήσετε τις ανταύγειες στην κορυφή του κεφαλιού και να αφήσετε την πιο σκούρα απόχρωση από κάτω. Αμέσως θα δείτε την διαφορά στον καθρέφτη σας!

 

ΞεγελάστεΤηνΖυγαριά3

  •  Ακόμα και αν σας αρέσει, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, να «πιάνετε» συχνά τα μαλλιά σας, μην ξεχνάτε να αφήνετε μερικές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπο, είτε είναι πιασμένα σε ψηλή αλογοουρά είτε σε ένα χαμηλό σινιόν.

 

 

  Από τη Λίτσα Αγγελοπούλου Hair Expert

www.aggelopouloulitsa.com