Θέλεις να αλλάξεις look και είσαι έτοιμη να κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες; Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν το κάνεις… 1. Θυμηθείτε ότι χρειάζονται συχνό κούρεμα καθώς όταν μακραίνουν αλλάζουν τις γραμμές του προσώπου και χάνουν το στυλ τους. Το κόψιμο κάθε δύο εβδομάδες είναι ιδανικό.

2. Μπορεί να μην απαιτούν πολύ χρόνο για styling αλλά ξεχάστε το όμορφο bed head! Αφιερώστε τους 5 λεπτά το πρωί και θα είναι πολύ καλύτερες!

3. Το σχήμα του προσώπου σας παίζει σημαντικό ρόλο για την επιλογή τους: αν έχετε μακρύ πρόσωπο αποφύγετε τις πολύ αυστηρές, κάθετες γραμμές και προτιμήστε πιο φιλαρισμένες άκρες. Αν πάλι έχετε στρογγυλό πρόσωπο, το αυστηρό κόψιμο με ευθείες γραμμές είναι ό,τι πρέπει.

4. Για όσες έχουν λεπτά μαλλιά είναι η τέλεια επιλογή αφού δημιουργούν όγκο και πλούσιο αποτέλεσμα. Για όσες έχουν πυκνά και χονδρά μαλλιά, αφήστε τες λίγο πιο μακριές για να μπορείτε να τις χτενίζεται και στο πλάι.

HairBangs3

5. Μπορεί τα θερμαντικά εργαλεία να είναι η πλέον γρήγορη λύση για τις αφέλειες σας, αλλά η συχνή χρήση τους έχεις καταστροφικές συνέπειες στις άκρες των μαλλιών σας. Προτιμήστε μια στρογγυλή βούρτσα μαζί με το σεσουάρ σας και μην ξεχνάτε ποτέ την χρήση ενός θερμοπροστατευτικού προιοντος.

6. Το χρώμα είναι αυτό που θα αλλάξει το παιχνίδι! Κάνοντας ombre ή balayage μόνο στις αφέλειες, θα προσθέσετε όγκο και θα τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας.

7. Για τις φανατικά πιστές στο μακρύ μαλλί, οι αφέλειες είναι μια δραματική αλλαγή! (αλλά στην πραγματικά δεν είναι, καθώς κόβεται μόνο μια τούφα από τα μαλλιά σας!).

Κι όμως μια τούφα μπορεί να αλλάξει το look σας…

HairBangs Από την Αγγελοπούλου Λίτσα

Hair Expert

www.aggelopouloulitsa.com