Διανύουμε τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού και σίγουρα το τι θα φορέσουμε αλλά και πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας μάς απασχολεί.

Όσον αφορά τα μαλλιά τα πιο ιδανικά χτενίσματα είναι σίγουρα οι κοτσίδες και οι κότσοι, ωστόσο αν θέλετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε τη bubble ponytail.

How to

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε μία ψηλή κοτσίδα τα μαλλιά σας και να προσθέσετε λαστιχάκια στο μήκος της ανά μερικά εκατοστά. Αφού τοποθετήσετε τα λαστιχάκια, τραβήξτε λίγο τα μαλλιά από τις άκρες κάθε επιπέδου για να δημιουργήσετε μικρές φούσκες ανάμεσά τους.

Μπορείτε να επιλέξετε διαφανή λαστιχάκια σιλικόνης αν δεν θέλετε να φαίνονται, εντυπωσιακά λαστιχάκια και scruchies αν θέλετε να τονίσετε το χτένισμα ή ακόμα και να τυλίξετε γύρω τους μία τούφα μαλλιών για να τα κρύψετε εντελώς και να το κάνετε να δείχνει πιο κομψό.

Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι κοντά και δεν έχουν το απαραίτητο μήκος για αρκετά bubbles, μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνετε μόνο στις μπροστινές τούφες, όπως η Gigi Hadid παρακάτω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Teague (@jessicalteague)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Judge (@untamedpetals)