Ο Chris Appleton είναι ο άνθρωπος που επιμελείται τα χτενίσματα μερικών από τον διασημότερων γυναικών στον πλανήτη όπως της Jennifer Lopez, της Kim Kardashian και της Drew Barrymore.

Για να δημιουργήσει όμως τα υπέροχα χτενίσματα στις stars ξεκινάει πρώτα από την εξαιρετική φροντίδα των μαλλιών τους. «Τα όμορφα μαλλιά ξεκινούν από μέσα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Τα 3 μυστικά του Chris Appleton για εντυπωσιακά μαλλιά

  • Για το πόσο συχνά πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας

«Μία ερώτηση που δέχομαι πολύ συχνά! Ειλικρινά, εξαρτάται από το κάθε άτομο ξεχωριστά, την υφή και τον τύπο μαλλιών του, καθώς διαφορετικοί τύποι μαλλιών απαιτούν διαφορετική φροντίδα. Για παράδειγμα, εάν έχετε εξαιρετικά λεπτά μαλλιά που είναι άτονα ή λιπαρά, τότε είναι καλύτερο να τα λούζετε πιο συχνά – είτε καθημερινά είτε κάθε δεύτερη μέρα, καθώς γνωρίζουμε ότι το καθημερινό λούσιμο δεν είναι πάντα βολικό ή δυνατό όταν είστε απασχολημένοι ή έχετε παιδιά. Εάν έχετε πιο πυκνά ή ξηρά μαλλιά, μπορείτε να τα λούζετε λιγότερο συχνά».

  • Για το πώς θα επιλέξετε σωστά ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσετε

«Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τον τύπο και την κατάσταση των μαλλιών σας, καθώς αυτό θα καθορίσει ποια προϊόντα πρέπει να συμπεριλάβετε στην ατομική σας ρουτίνα περιποίησης και πόσο συχνά θα χρειαστεί να τα χρησιμοποιείτε».

  • Για το τι πρέπει να αποφεύγετε για υγιή μαλλιά

«Αποφύγετε την υπερβολική χρήση θερμότητας και το υπερβολικά συχνό βάψιμο, καθώς αυτό θα προκαλεί πάντα ζημιά και σπάσιμο».