Οι λάτρεις των 90s έχουν αρχίσει να ξετρυπώνουν όλα τα χτενίσματα, τα μακιγιάζ και γενικότερα το στυλ της δεκαετίας. Ειδικά το messy bun της Pamela Anderson, είναι πολύ hot.

Η Khloe Kardashian τους τελευταίους μήνες έχει γίνει το απόλυτο hair inspo. Οι 60’s αφέλειες, το wet look αλλά και το super model blowout είναι μερικά μόνο από τα χτενίσματα που έχει υιοθετήσει και έχουν γίνει viral.

Τώρα εμπνέεται από το signature look της Pamela Anderson, το messy bun.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Το Pamela updo είναι ένα hair trend, που αν και εκπέμπει αυτή τη 90s νοσταλγία, παραμένει classic χτένισμα. Το μυστικό βρίσκεται στο στοιχείο του ανεπιτήδευτου. Στο TikTok θα βρεις την έμπνευση που θέλεις καθώς και μερικά tips για το πώς να το πετύχεις.

How-to

Οι περισσότερες TikTokers που το δοκίμασαν, ξεκινούν με ένα texturizing hair spray προκειμένου να δώσουν υφή στα μαλλιά τους. Στη συνέχεια, τα πιάνουν σε ένα ponytail, χωρίς να τα τραβήξουν όλα πίσω, αφήνοντας τη φράντζα να πέφτει στο πρόσωπο. Δίνουν περισσότερο όγκο στο bun τραβώντας μερικές τούφες και τέλος με μία πρέσα μαλλιών στριφογυρίζουν τις μπροστινές τούφες.

@lillianbabaian The 90s made me do it #pamelaandersonhair #hairtok #hairtutorial #messybun #updo #hairstyle #90s ♬ As It Was – Harry Styles