Μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της αποφάσισε να κάνει πριν από λίγο διάστημα η Kourtney Kardashian, η οποία σε αντίθεση με τις αδερφές της δεν τολμά μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά της μένοντας πιστή στο σκούρο καστανό χρώμα και το bob της.

Ωστόσο αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της και να γίνει ξανθιά.

Και μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες η Kourtney Kardashian να δήλωσε ότι δεν θα μείνει πιστή στο ξανθό χρώμα που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος τελικά ο hairstylist κατάφερε να της αλλάξει γνώμη.

Και δεν έμεινε σε αυτό αλλά της χάρισε μια τέλεια απόχρωση, ακόμη πιο ανοιχτή από την προηγούμενη θυμίζοντας έντονα το εμβληματικό look της Marilyn Monroe.

Σε συνδυασμό μάλιστα με το bob της και το χτένισμα η ομοιότητα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Πρόκειται άλλωστε για δύο μεγάλες τάσεις του καλοκαιριού, τόσο το retro bob όσο και η συγκεκριμένη απόχρωση του ξανθού.

Επειδή όμως οι αδερφές Kardashian-Jenner αγαπούν τις αλλαγές αναμένουμε το επόμενο look της.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Γιαννέτο:

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα για να κάνει αυτό που λατρεύει περισσότερο στη ζωή του, κατέληξε να περιποιείται τα μαλλιά των μεγαλύτερων ονομάτων στο Λος Άντζελες.

Έχοντας συνεργαστεί με τις γνωστότερες Ελληνίδες, όπως με τη Μαριέττα Χρουσαλά, τη Φαίη Σκορδά και τη Δέσποινα Βανδή , η τύχη τού χαμογέλασε όταν πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αμερική. Με τη βοήθεια της καλής του φίλης και μούσας του, Maria Menounos, η οποία δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλο για την κώμη της μέχρι σήμερα, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα δυνατό πελατολόγιο και να ζήσει το american dream, απολαμβάνοντας όλα τα θετικά στοιχεία που το ακολουθούν.

Η ζωή στην Αμερική

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μοιάζει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην Καλιφόρνια, όπου έχει σχεδιάσει τη νέα του λαμπερή ζωή που είναι γεμάτη δημιουργία και πολύ γκλαμ. Κάποιες από τις διάσημες κυρίες με τις οποίες έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια πέρα από τη Maria Menounos και διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί τους είναι η Britney Spears, η Camila Cabello, η Cindy Crawford, η Joe King, η Ava Max, η Catt Sadler, η Nicole Scherzinger, η Alessandra Ambrosio, η Meghan Trainor και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Αλλά και οι συνεργασίες του με περιοδικά παγκοσμίου φήμης, που έχουν αναγνωρίσει τη δουλειά του και έχουν δείξει την προτίμησή τους προς αυτή για τα editorial τους, αποτελούν ένα τεράστιο και σημαντικό βήμα για την καριέρα του.