Μία νέα τεχνική στον τομέα της βαφής είναι τάση αυτή την περίοδο και τη βλέπουμε παντού στο TikTok. Πρόκειται για τη «Scandi hairline», η οποία ουσιαστικά σας προτείνει να ανοίξετε τις τούφες ακριβώς γύρω από το πρόσωπό σας.

Σύμφωνα με τον δημιουργικό διευθυντή του NuBest Salon and Spa, Jamie Mazzei, «Scandi hairline» είναι μια τεχνική βαφής που φωτίζει τα μαλλιά, τις φύτρες, ακριβώς γύρω από το πρόσωπο. Αυτή η τεχνική ανοίγματος του χρώματος, μαλακώνει τις άκρες των μαλλιών και ουσιαστικά χαρίζει μία πιο ανάλαφρη και λαμπερή εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rouje Paris (@rouje)

Ο όρος «Scandi» προέρχεται από τις ανταύγειες που έχουν οι Σκανδιναβοί, αυτό το χαρακτηριστικό Σκανδιναβικό ξανθό. Όμως πρόκειται για μία τεχνική, που μπορεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών. Το κόλπο είναι είναι να ανοίξετε το στεφάνι των μαλλιών σας, μία ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τα υπόλοιπα μαλλιά και να μην ξεφύγετε.

Δεδομένου ότι αυτή η τάση είναι παντού στο TikTok, μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες για να βοηθήσετε τον hair colorist να σας δημιουργήσει το «Scandi hairline».

@quecolour no-bleach scandi hairline technique #fyp #naturalbrunette #haircolourist ♬ Belong to You – Sabrina Claudio