Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει πλούσια,  λεία και μακριά μαλλιά. Τι γίνετε όμως, εάν δεν έχετε πολλά, δυνατά και υγιή μαλλιά.Τα λεπτά μαλλιά πλέον δεν αποτελούν πρόβλημα. Διαβάστε προσεκτικά τις συμβουλές που σας δίνουμε και τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν περισσότερο όγκο.

Μη λούζετε καθημερινά τα μαλλιά σας. Το συχνό λύσιμο καταστρέφει τα φυσικά έλαια που ενυδατώνουν την τρίχα. Τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για εσάς που έχετε λεπτή τρίχα.

Πείτε ναι σε ένα express κούρεμα.
Φροντίστε να κουρεύετε συχνά τις άκρες σας, ώστε τα μαλλιά να αποκτούν δύναμη. Το ιδανικό κούρεμα για εσάς που έχετε λεπτή τρίχα είναι το καρέ που διατηρεί το φυσικό φορμάρισμά του.

Μην ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με τρέσες και  extensions.
Μπορεί να σας χαρίζουν μήκος και όγκο, παρόλα αυτά αποδυναμώνουν την τρίχα σας.

Επιλέξτε ένα συμπλήρωμα διατροφής. Εάν η διατροφή σας δεν είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, τότε καλό είναι να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό για να σας χορηγήσει κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Αμέσως θα δείτε αποτελέσματα στα μαλλιά σας και στα νύχια σας.

Αποφύγετε το καθημερινό styling των μαλλιών σας. Οι υψηλές θερμοκρασίες καταστρέφουν την τρίχα σας. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.