Με ίσια, λαμπερά μαλλιά καμία γυναίκα δεν μπορεί να κάνει λάθος. Το sleek hairstyle πάντα δείχνει εντυπωσιακό και ταιριάζει σε κάθε διάθεση, σε κάθε look, σε κάθε μήκος, σε κάθε χρώμα.

Προκειμένου να μετατρέψετε τα σγουρά ή κυματιστά μαλλιά σας σε sleek, glossy και ίσια συχνά επιστρατεύετε το πιστολάκι ή το σίδερο ισιώματός σας και μάλιστα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Τι κι αν σας έλεγα πως μπορείτε να πετύχετε μόνες σας στο σπίτι ένα επαγγελματικό ίσιωμα με μία μόνο συσκευή;

Είναι γεγονός πλέον με το νέο ισιωτικό Dyson Airstrait μπορείτε να έχετε ίσια, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Χωρίς καυτές πλάκες. Χωρίς φθορά από τη θερμότητα.

Διαθέτει δύο επιλογές styling: από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά (Wet) και απευθείας σε στεγνά μαλλιά (Dry) για να ανανεώσετε το styling ενώ χαρίζει φυσικό ίσιο αποτέλεσμα για διαφορετικούς τύπους μαλλιών.

Ακολουθήστε τα παρακάτω 3 απλά βήματα, από το μπάνιο μέχρι το styling και όλοι θα ζηλέψουν τα μαλλιά σας.

Η προετοιμασία αρχίζει στο μπάνιο

Όσο καλή και να είναι η τεχνική σας, εάν τα μαλλιά δεν είναι σωστά προετοιμασμένα, δε θα πετύχετε ποτέ το τέλειο ίσιωμα. Οι ξηρές και ταλαιπωρημένες άκρες άλλωστε δεν κολακεύουν καθόλου. Γι’ αυτό φροντίστε να ενυδατώσετε καλά τα μαλλιά σας πριν το σίδερο ισιώματος με ειδικά προϊόντα smoothing. Εφαρμόστε το conditioner με χτένα, ώστε να ξεμπλέξετε πιθανούς κόμπους και μετά ξεπλύντε. Τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μια πετσέτα και στραγγίξτε τα νερά με ταμποναριστές κινήσεις. Τριβές με την πετσέτα θα ενισχύσουν τους φυσικούς κυματισμούς της τρίχας και θα σας δυσκολέψει στο ίσιωμα.

Το μυστικό του ισιώματος

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε 3 νοητά οριζόντια τμήματα, ένα στο ύψος των αυτιών και ένα στο ύψος των φρυδιών σας. Ανάλογα με τη χωρίστρα σας διαιρέστε κάθε τμήμα στα 2. Εάν έχετε χοντρή τρίχα, ίσως χρειαστεί να διαιρέσετε δια του 3. Κερδίστε χρόνο παίρνοντας μικρές τούφες κάθε φορά. Οι μεγαλύτερες τούφες δεν θα ισιώσουν αμέσως και έτσι θα αναγκαστείτε να εφαρμόσετε περιττή θερμότητα στην τρίχα.

Τελευταίες πινελιές styling

Αφού τελειώσετε με το σίδερο ισιώματος, περιμένετε να κρυώσουν τα μαλλιά προτού προχωρήσετε στο styling. Τα finishing προϊόντα μαλλιών θα γίνουν οι σύμμαχοί σας για να διαρκέσει το hairstyle σας όσο περισσότερο γίνεται. Επιλέξτε ένα hairspray με ελαφρύ κράτημα και ανάλαφρη υφή. Αντί, όμως, να το ψεκάσετε κατευθείαν στα μαλλιά, ψεκάστε μια χτένα και χτενίστε τα με απαλές κινήσεις. Αυτό το beauty trick θα σας εξασφαλίσει μέγιστη διάρκεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor