Τα Midnight Black μαλλιά αποτελούν το νέο TikTok trend αυτή τη στιγμή. Ο Andreas Kurkowitz, star colourist για οίκους όπως Acne Studios, Balenciaga και Chloé, εξηγεί τα βήματα για να υιοθετήσετε τα Midnight Black hair.

«Είναι η πιο σκούρα απόχρωση, με μπλε υποτόνους, που αντανακλά το φως, δημιουργώντας ένα φυσικά λαμπερό εφέ. Είδαμε τα Midnight Black hair στο Balenciaga catwalk στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού. Σίγουρα ταιριάζει περισσότερο σε ψυχρές επιδερμίδες ή και ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμες. Αν όμως έχετε πιο ζεστή επιδερμίδα, θα πρότεινα μια μαύρη απόχρωση χωρίς μπλε υποτόνους», περιγράφει.

Τα μαύρα μαλλιά χρειάζονται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να διατηρούν τη λάμψη τους και να μην ξεθωριάζει το χρώμα. Θα πρέπει επίσης να φροντίζετε το κούρεμά σας να δείχνει πάντα περιποιημένο, καθώς σε αυτό το σκούρο χρώμα οι ατέλειες τονίζονται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa και η Katy Perry ανήκουν στις celebrities με midnight black μαλλιά, που αποδεικνύουν πως αυτή η τόσο σκούρα απόχρωση σίγουρα δεν χρειάζεται να δείχνει gothic, αλλά μπορεί να είναι σοφιστικέ και ιδιαίτερα chic.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)