Φέτος το καλοκαίρι υπάρχει ένα κούρεμα που κλέβει λίγο παραπάνω την παράσταση από τα υπόλοιπα. Ο λόγος για το κούρεμα της γοργόνας!  Μαλλιά ανάλαφρα, σπαστά, με απαλούς κυματισμούς που θυμίζουν γοργόνα είναι ό,τι πιο hot right now!

To TikTok, που τα τελευταία χρόνια ορίζει τις τάσεις, ξέρει τι θέλουμε αλλά και τι ταιριάζει το καλοκαίρι, γι’αυτό και το viral hairstyle αυτή τη στιγμή είναι το mermaid style.

Σύμφωνα με το TikTok, αυτό το look απαιτεί το κατάλληλο κούρεμα. To Mermaid Haircut.

@lila_styles Would you try this?? #mermaidhaircut #thinhairhairstyle #vancouverwastylist #greenscreenvideo ♬ Da Girls – Ciara

Τι είναι το κούρεμα της γοργόνας;

Η κομμώτρια Lila Styles μοιράστηκε την τεχνική, εξηγώντας γιατί το συγκεκριμένο κούρεμα λειτουργεί τόσο όμορφα σε κυματιστούς τύπους μαλλιών. Ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου κουρέματος; Τα φιλαρίσματα, ουσιαστικά παίζουμε με τα μήκη των μαλλιών, με μικρές διακυμάνσεις μεταξύ τους, έτσι ώστε να έχουμε τους τέλειους κυματισμούς.

Με έναν αφρό ή μία κρέμα styling δίνετε ανοδική φορά στα μαλλιά σας, ενώ είναι ακόμα νωπά. Τα αφήνετε να στεγνώσουν φυσικά ή τα στεγνώνετε με πιστολάκι, κάτι ωστόσο που θα ενισχύσει τον όγκο τους.

Εκτός από τα μαλλιά το στυλ της γοργόνας φέτος το καλοκαίρι έχει περάσει και στα ρούχα. Δείτε ΕΔΩ.