Το wet look είναι ένα από τα χτενίσματα που λατρεύουν οι hair experts και φέτος είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Το είδαμε αρχικά στα fashion shows και στη συνέχεια στο κόκκινο χαλί μιας και οι celebrities το προτίμησαν.

Πρόσφατα είδαμε την Amanda Seyfried με ένα chic wet look που θέλουμε ASAP να αντιγράψουμε. Ο προσωπικός της hairstylist Renato Campora χάρισε λεία όψη στα μαλλιά της star. Τα χτένισε προς τα πίσω, χωρίς χωρίστρα αλλά ιδιαίτερα sleek στα πλάγια και με ελάχιστο όγκο στην κορυφή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renato Campora (@renatocampora)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renato Campora (@renatocampora)

Πώς να πετύχετε μόνες σας το wet look στο σπίτι

Το wet look θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια, από το πρωί μέχρι και το βράδυ, για καλοκαιρινές εμφανίσεις, που κερδίζουν τα βλέμματα!

H κατάλληλη προετοιμασία

Χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν και μία μάσκα, που ενισχύουν τη λάμψη των μαλλιών. Στη συνέχεια χτενίστε πολύ καλά και με αργές κινήσεις, ώστε να μην υπάρχουν κόμποι. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται το wet look είναι πιο επιτυχημένο σε στεγνά μαλλιά.

Διαλέξτε το στυλ που θέλετε

Το wet look είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, από πολύ κοντά μέχρι και μακριά. Επιλέξτε πού θέλετε να κάνετε τη χωρίστρα σας και στη συνέχεια είτε μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σε χαμηλό bun (κότσο), είτε να τα αφήσετε όλα τραβηγμένα πίσω.

Εφαρμόστε το gel

To μυστικό του σωστού wet look κρύβεται στα προϊόντα styling και συγκεκριμένα στο gel που θα επιλέξετε και το οποίο θα πρέπει να έχει δυνατό κράτημα. Βάλτε μια ποσότητα ανάμεσα στα δάχτυλά σας, καθώς η θερμότητα που παράγεται βοηθάει στη σωστή εφαρμογή, και στη συνέχεια απλώστε από τη ρίζα έως και τις άκρες, αργά και προσεκτικά. Επιμείνετε στην περιοχή που έχετε φύτρες.

Σταθεροποιήστε με σπρέι φιξαρίσματος

Λίγη λακ χρειάζεται πάντα, ώστε να σταθεροποιήσετε ακόμα περισσότερο το wet look.