Ο προσωπικός της makeup artist της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic επτά χρόνια μετά και αφού λάνσαρε το δικό του brand μακιγιάζ έφτασε η στιγμή να συμπεριλάβει και προϊόντα για contouring, με μια λογική πίσω από αυτό το λανσάρισμα: τα προϊόντα να είναι τόσο εύχρηστα ώστε να μπορούν να το κάνουν εύκολα όλες στο σπίτι!

Πρόκειται για προϊόντα σε μορφή στικ και σε έξι αποχρώσεις τα οποία από τη μια μεριά έχουν και ένα ειδικό πινέλο για να κάνεις τα τέλεια σβησίματα.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar ο ίδιος είπε τα εξής: «Θέλω το μέσο κορίτσι στο σπίτι να μπορεί να δημιουργήσει το look το οποίο με καθιέρωσε αλλά με έναν πιο εύκολο και καθημερινό τρόπο. Ήθελα αυτή η συλλογή να είναι μαλακή, φυσική και να έχει να κάνει με την κανονική ζωή και όχι με αυτό που εγώ συνηθίζω να δημιουργώ για τις πελάτισσές μου που θα βγουν στην τηλεόραση ή θα κάνουν μια επαγγελματική φωτογράφιση. Είναι τα social media VS η κανονική ζωή. Πιστεύω ότι αυτή είναι η εποχή που πραγματικά αρχίζουμε να διαχωρίζουμε το ένα από το άλλο- το ένα είναι ψεύτικο και το άλλο η πραγματική ζωή».

Να σημειώσουμε πως τα καλλυντικά Makeup by Mario κυκλοφορούν ήδη στα Sephora στο εξωτερικό κι ελπίζουμε να έχουμε σύντομα νέα για την ελληνική αγορά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!