Ο αγαπημένος makeup artist των Kardashians, Mario Dedivanovic, ο οποίος είναι πολύ ενεργός στα social media αποκάλυψε ένα το μυστικό του  για τη σωστή εφαρμογή του highlighter.

Σύμφωνα με τον Dedivanovic, το highlighter δεν πρέπει ποτέ να είναι πολύ «εμφανές» στο πρόσωπο (πχ να φαίνεται ως γραμμή), με έντονη υφή ή να είναι αρκετά βαρύ. Το αντίθετο. «Ο σκοπός του highlighter είναι να δώσει στο δέρμα μία φυσική λάμψη και γυαλάδα, αντί να δημιουργήσει μία εμφανή λωρίδα- γραμμή στα κόκκαλα των ζυγωματικών», εξηγεί χαρακτηριστικά και συνεχίζει αποκαλύπτοντας το tip για τη σωστή εφαρμογή του.

«Όταν εφαρμόζω το highlighter, ζητάω πάντα στις πελάτισσές μου να χαμογελούν, για να είμαι σίγουρος ότι δεν το απλώνω πάνω στις λεπτές γραμμές ή τις μικρές ρυτίδες γύρω από τα μάτια». Με αυτόν τον τρόπο, το highlighter δεν δημιουργεί πτυχώσεις και δεν «σπάει» ιδιαίτερα στην περιοχή κοντά στα μάτια.

Εκτός όμως, από τη στρατηγική τοποθέτησή του στα ψηλά σημεία του προσώπου σου, σημαντικό ρόλο παίζει και η υφή του highlighter που θα επιλέξεις.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μία λάμψη που θα βγαίνει από μέσα από την επιδερμίδα σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα highlighter σε κρεμώδη ή υγρή υφή, αντί της κλασικής πούδρας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!