Μέ αυτη τη μάσκα καταπολεμά την ακμή η Kendall Jenner

Μέ αυτη τη μάσκα καταπολεμά την ακμή η Kendall Jenner

 

Η Kendall Jenner ταξιδεύει πολύ. Εκτός αυτού, ανήκει σε μια κατηγορία γυναικών που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από την ακμή στο πρόσωπό τους και δε διστάζουν κατά καιρούς στις συνεντεύξεις τους να μιλήσουν ανοιχτά για το πρόβλημα, τη θεραπεία αλλά και το bullying που έχουν δεχτεί, προκειμένου να περάσουν το δικό τους μήνυμα.

Όπως καταλαβαίνεις, η ίδια φροντίζει να είναι πολύ προσεκτική, τόσο με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, όσο και με τους κανόνες υγιεινής, όπου κι αν βρεθεί. 

Πριν από λίγο καιρό η Kendall Jenner ανέβασε στο application της μια πολύ εύκολη συνταγή που έχει δοκιμάσει για να εξαφανίσει τα σπυράκια. 

Τι θα χρειαστείτε;

Mόνο δύο υλικά τα οποία έχετε ήδη στην κουζίνα σας! Mισό λεμόνι κι ένα ασπράδι αυγού τα οποία όταν συνδυαστούν συσφίγγουν τους πόρους και εξισορροπούν το φυσικό PH της επιδερμίδας ενώ παράλληλα προλαμβάνουν τα σπυράκια.

Απλώστε τη σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε την να δείτε τη διαφορά.

Τι ακριβώς κάνει το λεμόνι;

Έχει χαμηλό PH και μόλις το απλώσουμε στην επιδερμίδα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα κι έτσι τα έλαια και τα βακτήρια δεν παγιδεύονται κάτω από την επιδερμίδα. 

Ωστόσο, αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα αυτή η μάσκα δεν είναι η κατάλληλη καθώς το λεμόνι θα δημιουργήσει μια αίσθηση τραβήγματος ή ακόμη και κάψιμο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top