Έναν εκκεντρικό τρόπο να παρουσιάσουν τη νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς που λανσάρει ο τραγουδιστής βρήκαν ο Machine Gun Kelly και η Meghan Fox: Οι δυο τους πήγαν στην εκδήλωση που έγινε στις 4 Δεκεμβρίου δεμένοι με μια αλυσίδα που ήταν περασμένη από τα νύχια τους.

Ο Μachine Gun Kelly γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας μάρκας βερνικιών για τα νύχια UN/DN LAQR αλυσοδεμένος μαζί με την αγαπημένη του: Και οι δυο είχαν ροζ μανικιούρ και από την άκρη του ενός νυχιού τους, κρεμόταν μια λεπτή αλυσίδα η οποία τους κρατούσε ενωμένους όλη νύχτα.

Oι δυο τους εμφανίστηκαν επίσης με παρόμοια outfits: total black outfits και εφαρμοστά blazers. Ο λόγος ήταν για να επικεντρωθούν όλα τα βλέμματα στα νύχια τους. Η Meghan Fox δήλωσε για την απόκτηση του brand από τον σύντροφό της: «Πάντα είχα κάποιο προϊόν από αυτό το brand όταν ήμουν μικρή. O Μachine Gun Kelly το έχει ανεβάσει πολύ και το έχει αναδείξει πολύ περισσότερο».

Ο Machine Gun Kelly από την πλευρά του, είπε πως εμπνέεται από την Meghan και υιοθετεί στοιχεία από το look της, ενώ παλαιότερα, είχε δηλώσει στο Allure, ότι ο στόχος του είναι να προσφέρει μια  «πλήρη εμπειρία» με τη συλλογή βερνικιών νυχιών του τονίζοντας ότι το UN/DN LAQR είναι ο Willy Wonka των beauty brands.

Επιμέλεια: Έλενα Φάκου

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!