Η Miley Cirus, έχοντας βιώσει προσωπικά την εμπειρία μιας επιδερμίδας με αρκετά προβλήματα, εισβάλει στον χώρο του skincare, ως Creative Advisor για την πλατφόρμα Hims&Hers, που προσφέρει εξατομικευμένες, sur mesure φόρμουλες περιποίησης στους συνδρομητές της.

«Όταν ήμουν πιο μικρή είχα πολλά θέματα με την επιδερμίδα μου και έμαθα πως δεν γίνεται μια skincare routine να είναι κατάλληλη για όλους – πρέπει να είναι εξατομικευμένη», είπε σε δήλωσή της η star.

«Η Hims& Hers κάνει όλη αυτή τη διαδικασία απίστευτα απλή, από την online συμβουλευτική μέχρι την μηνιαία συνδρομή για προϊόντα “κομμένα και ραμμένα” στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου. Σε αυτόν τον νέο συμβουλευτικό ρόλο, ελπίζω να συνεργαστώ στενά με την εταιρεία και να γνωρίσω στους fans μου ένα πιο εύκολο, πιο εξατομικευμένο skincare για εκείνους. Αυτό είναι που μου αρέσει πολύ σε αυτή την εταιρεία, ότι καταλαβαίνει πως κανένας δεν είναι ίδιος με τον άλλον και πως όλοι αξίζουμε μοναδική φροντίδα!», εξήγησε η Cyrus.

Το γεγονός πως για πολλά χρόνια είχε να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας της, έκανε την star να διαμορφώσει μια συγκεκριμένη beauty φιλοσοφία. «Έχω εμμονή με τον καθαρισμό. Το δέρμα μου ήταν πάντα τόσο κακό και κάθε φορά που κάποιος με έβαφε ένιωθα πως με πήγαινε πίσω. Πιστεύω πως είναι σημαντικό για τα κορίτσια να δοκιμάζουν και να φροντίζουν σωστά την επιδερμίδα τους και να την κρατούν καθαρή», είπε σε συνέντευξή της στο Byrdie.

Όσο για το beauty λάθος που μετανιώνει μέχρι σήμερα, είναι πως δοκίμασε το dermaplaning, ξύρισε δηλαδή το χνούδι στο πρόσωπό της. «Θυμάστε αυτή τη διάσημη φωτό της Marilyn Monroe που ξυρίζει το πρόσωπό της; Το δοκίμασα και εγώ μια φορά γιατί νόμιζα πως ήταν ένα beauty secret και κατέληξε σε εφιάλτη. Δεν ξυρίζεις το πρόσωπό σου, ποτέ! Όταν τελείωσα έμοιαζα με τον αδελφό μου», αποκάλυψε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!