Μήπως πέφτουν οι βλεφαρίδες σας;

Μήπως πέφτουν οι βλεφαρίδες σας;

 

Μήπως οι βλεφαρίδες σας πέφτουν; Τι πρέπει να προσέξουμε και ποιες συνήθειες είναι καλό να βάλουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς ώστε να αποκτήσουμε βλέμμα που μαγνητίζει;

Γιατί οι βλεφαρίδες όχι μόνο προστατεύουν, αλλά τονίζουν τα μάτια μας κι όσο πιο πυκνές και σαγηνευτικές είναι, τόσο πιο όμορφες και γοητευτικές νιώθουμε κι εμείς!


Όλα όσα πρέπει να προσέχετε:

1. Μην τρίβετε τις βλεφαρίδες στο ντεμακιγιάζ

Με το να τρίβετε όμως τις βλεφαρίδες σας τις ταλαιπωρείτε και τις καταστρέφετε. Βάλτε λίγο ντεμακιγιάζ ματιών πάνω σε ένα κομμάτι βαμβάκι και απαλά ακουμπήστε για λίγα δευτερόλεπτα το βαμβάκι στα μάτια. Θα καθαρίσουν και δεν θα έχουν ταλαιπωρηθεί.

2. Καθαρίστε το ψαλίδι των βλεφαρίδων σας

Το ψαλίδι κάνει τέλειες βλεφαρίδες. Όμως πρέπει να είναι πολύ καθαρό από μάσκαρα ώστε να μην «κολλάει»πάνω στις βλεφαρίδες. Πόσες φορές μπορείτε να το χρησιμοποιείτε; Καλύτερα σε ιδιαίτερες εμφανίσεις και όχι περισσότερο από δυο εφαρμογές τη φορά.

3. Πριν βάλετε μάσκαρα καθαρίστε πολύ καλά τις βλεφαρίδες σας

Αν έχουν μείνει υπολείμματα μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, τότε το μακιγιάζ σας δεν θα είναι όπως το θέλετε και θα δημιουργηθούν κομπάκια. Άρα πολύ καλό ντεμακιγιάζ αλλά όχι αμέσως εφαρμογή της μάσκαρα. Ξεπλύνετε με λίγο νερό, για να φύγουν τα υπολείμματα και του ντεμακιγιάζ, σκουπίστε και είστε έτοιμες για τη μάσκαρα.

4. Μαγικά φυσικά «φίλτρα»

Δώστε τροφή, λάμψη, υγεία, τόνωση στις βλεφαρίδες σας και αντιμετωπίστε έτσι το πρόβλημα των βλεφαρίδων που πέφτουν, χρησιμοποιώντας συχνά ελαιόλαδο, καστορέλαιο ή βαζελίνη. Το βράδυ πριν κοιμηθείτε με τα δάχτυλά σας απλώστε λίγη ποσότητα στις βλεφαρίδες σας και θα δείτε πολύ σύντομα να μεγαλώνουν και ν΄αποκτούν όγκο.

5. Μήπως σας λείπουν βιταμίνες;

Αν βλέπετε συχνά τις βλεφαρίδες σας να πέφτουν  ίσως σας λείπουν βιταμίνες B και D. Εμπλουτίστε λοιπόν τη διατροφή σας ή πάρτε κάψουλες από το φαρμακείο που γρήγορα θα σας βοηθήσουν!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top