Ο Jamie Dornan και η Birgit Kos πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του αρώματος «BOSS THE SCENT»

Ο Jamie Dornan και η Birgit Kos πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του αρώματος «BOSS THE SCENT»
Ο ηθοποιός Jamie Dornan και το μοντέλο Birgit Kos είναι τα δύο νέα πρόσωπα της καμπάνιας του αρώματος «BOSS THE SCENT». Απογειώνοντας τη σαγηνευτική ιστορία του αρώματος, ο Ιρλανδός ηθοποιός και το μοντέλο από την Ολλανδία πρωταγωνιστούν σε μια συναρπαστική καμπάνια.

Καλλιεργημένος, δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ο άνδρας που επιλέγει άρωμα του οίκου BOSS είναι γνώστης της εκλεπτυσμένης αισθητικής. Ο ηθοποιός Jamie Dornan, αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο, ενσαρκώνοντας χαρισματικά αυτά τα χαρακτηριστικά, προσθέτοντας μια αύρα μυστηρίου και ελκυστικότητας.


«Για εμένα, ο οίκος BOSS αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα, την αρρενωπότητα και την κομψότητα. Για αυτό είμαι ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην οικογένεια Boss, ως το νέο πρόσωπο του αρώματος» δήλωσε ο Jamie Dornan.

Αισθησιακή, κομψή και γοητευτική. Η Birgit Kos αποτελεί μια σαγηνευτική ύπαρξη που αποτελεί πρότυπο λόγω της έμφυτης δύναμης και αυτοπεποίθησης της.«Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι το νέο πρόσωπο για το γυναικείο άρωμα του οίκου BOSS! Η συνεργασία μου με τον Jamie Dornan ήταν υπέροχη! Δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει καλύτερο συνεργάτη.» είπε η Birgit Kos.

Ο αναγνωρισμένος ηθοποιός Jamie Dornan θα πρωταγωνιστήσει σε αρκετά projects υψηλών προδιαγραφών φέτος το φθινόπωρο , όπως στις ταινίες “Robin Hood: Origins”, “My Dinner with Herve” και “A Private War.”


Scroll To Top