Δε θα ήταν τέλειο να μπορούσαμε με έναν μαγικό τρόπο να κρατήσουμε το κραγιόν μας αναλλοίωτο για όλες εκείνες τις ώρες που λείπουμε από το σπίτι;

Τώρα υπάρχει τρόπος, ο οποίος μπορεί να μην είναι… μαγικός, σίγουρα όμως είναι πρακτικός και αποτελεσματικός, αφού μπορεί να σταθεροποιήσει ακόμη και το πιο κρεμώδες κραγιόν σας!

Σύμφωνα με τους makeup artists, θα πρέπει να απλώνεις λεπτά στρώματα κραγιόν και όχι μεγάλη ποσότητα με τη μια φορά.  Όσον αφορά την εφαρμογή του προτείνουν τη χρήση του lip brush το οποίο απλώνει ομοιόμορφα την ποσότητα του κραγιόν κατά μήκος των χειλιών.

Εφάρμοσε μια λεπτή στρώση, περίμενε μέχρι αυτή να στεγνώσει και στη συνέχεια, άπλωσε άλλη μια στρώση κραγιόν. Χρησιμοποίησε έπειτα ένα χαρτομάντιλο και βάλε το επάνω στα χείλη ταμποναριστά, για να απομακρύνεις την περίσσια ποσότητα.

Για να κάνεις καλύτερο blending του προϊόντος και να δώσεις περισσότερη ένταση στο χρώμα, θα πρέπει στη συνέχεια να βάλεις lip liner στα χείλη, όχι μόνο στο περίγραμμα, αλλά σε όλη την επιφάνειά τους και μάλιστα με κυκλικές κινήσεις.

Τέλος, πέρασε μια στρώση από το κραγιόν σου και είσαι έτοιμη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!