Οι αφέλειες είναι το τέλειο κούρεμα καθώς ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου και κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες αναβαθμίζοντας αμέσως το look τους. Μάλιστα αυτή τη στιγμή θεωρούνται ό,τι πιο hot and chic μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας.

Εν όψει Χριστουγέννων πάντως μία τέτοια αλλαγή θα ήταν ότι καλύτερο για να σας ανανεώσει! Είναι μια απόφαση που οι περισσότερες γυναίκες θα πάρουν έστω μια φορά στην ζωή τους να το κάνουν. Και όσες το δοκιμάσουν και τους αρέσει, συνήθως το υιοθετούν για πολύ καιρό.

Αυτή τη σεζόν είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις που λατρεύουν όλα τα it girls και πολλές αγαπημένες μας celebrities. 

Το υπέροχο με αυτές είναι πως μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα σε κάθε τύπο μαλλιών, ενώ ταιριάζουν με κάθε κούρεμα. Μπορεί να είναι κοντές ή μακριές, αυστηρές ή άναρχες, ίσιες ή και με μπούκλες. Βρείτε τις αφέλειες που σας ταιριάζουν περισσότερο και μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά, αλλά και το στυλ σας.

Αν δεν αγαπάτε το υπερβολικό styling αλλά θέλετε να είστε μέσα στα πράγματα οι curtain bangs φτιάχτηκαν για εσάς. Ονομάζονται έτσι γιατί όπως μπορείτε να δείτε είναι σαν δύο κουρτινάκια που χωρίζονται ακριβώς στη μέση του μετώπου και πάνε δεξιά και αριστερά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!