Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά.

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πάρο, όπου απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα με τα παιδιά τους.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τις διακοπές της, στις οποίες φαίνεται να κάνει αργιλοθεραπεία σε κάποια από τις παραλίες του νησιού.

Η άργιλος χρησιμοποιείται στο σώμα μόνη της ή αναμεμειγμένη με άλλα συστατικά. Αν διαλυθεί σε πολύ λεπτή σκόνη, οι ιδιότητες απορρόφησης και προσρόφησης δεκαπλασιάζονται.

Όταν δεν είναι πολύ αραιωμένη, εφαρμόζεται σαν κατάπλασμα στα μέρη του σώματος που υποφέρουν. Αυτή η εφαρμογή στοχεύει κυρίως στην ευεξία. Αντίθετα, αν είναι περισσότερο αραιωμένη, εφαρμόζεται σαν επικάλυψη, σε συνδυασμό με φύκια ή τύρφη (ορυκτό άνθρακα σχηματισμένον από απανθράκωση φυτικών οργανισμών).

Χάρη στα γνωστά για την ευεργετική τους δράση ιχνοστοιχεία και άλατα που περιέχει, συμβάλλει στην τόνωση του εξασθενισμένου οργανισμού.

Αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για περιποιήσεις SPA.

Η άργιλος με τα φυσικά συστατικά της ανήκει στα βιολογικά προϊόντα. Η επιστροφή στις ζωτικές πηγές συμβάλλει στην αποκατάσταση της αρμονίας του σώματος με τη φύση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!