Πώς θα πετύχετε το κλασσικό wing στα μάτια με eyeliner

Πώς θα πετύχετε το κλασσικό wing στα μάτια με eyeliner

 

Τα μάτια όπως όλοι γνωρίζετε είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ο ρόλος του μακιγιάζ είναι να εστιάσει στη συγκεκριμένη περιοχή και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το βλέμμα σας. Και τι καλύτερο από ένα eyeliner!

Παρακάτω θα δείτε ένα γρήγορο makeup looks με eyeliner, που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας στο σπίτι πριν από κάποια σας έξοδο.

Το κλασικό wing στα μάτια είναι ό,τι πιο chic μπορείτε να δημιουργήσετε στα μάτια σας, ακόμη κι αν δεν είστε επαγγελματίες makeup artists. Για να το πετύχετε, ωστόσο, θα χρειαστείτε το κατάλληλο προϊόν. Επίσης, το πάχος της γραμμής είναι δική σας προτίμηση, από την πιο λεπτή μέχρι την πιο χοντρή, όποια κι αν διαλέξετε, θα τους μαγέψετε όλους.

Για να το δημιουργήσετε, ξεκινήστε από το κέντρο του άνω βλεφάρου και πηγαίνετε προς τα έξω. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε είτε να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας είτε κλειστό το ένα όπου γίνεται η γραμμή -εάν είστε αρχάριες, καλύτερα να τα έχετε ανοιχτά, για να έχετε πλήρη έλεγχο των κινήσεών σας. Όσο κατευθύνεστε προς την έξω πλευρά, φροντίστε να κάνετε όσο πιο μυτερό το τέλος της γραμμής, για να φτιάξετε το τέλειο wing. Ολοκληρώστε με μια στρώση mascara και nude χείλη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top