Πώς η πριγκίπισσα Diana σταμάτησε να φοράει το signature μπλε eyeliner στα μάτια;

Πώς η πριγκίπισσα Diana σταμάτησε να φοράει το signature μπλε eyeliner στα μάτια;

 

Η θρυλική makeup artist, Mary Greenwell, η οποία είχε αμέτρητες διάσημες πελάτισσες, από τη Naomi Campbell μέχρι τη Victoria Beckham, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Yahoo, ότι ήταν μία από αυτούς που έπεισαν την πριγκίπισσα Diana να σταματήσει να φοράει το μπλε ελεκτρίκ eyeliner που χαρακτήριζε τα beuty looks της.

Παρόλο που την έπεισε να σταματήσει να χρησιμοποιεί το signature μπλε, η Mary κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ της Diana στο ίδιο στιλ για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

«Ήταν μία γυναίκα που βρισκόταν συνεχώς στο προσκήνιο και μπροστά στο κοινό. Δεν είναι σωστό να αλλάζεις το look σου κάθε δευτερόλεπτο. Άλλαξε το makeup της λίγο και όχι δραματικά. Θεωρώ ότι οι δραματικές αλλαγές δεν είναι γι' αυτούς που βρίσκονται στο Λευκό Οίκο ή σε κάποιο γραφείο ή στη βασιλική οικογένεια. Δεν είναι πρέπον», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήθελε να επιδεικνύεται, έτσι κρατούσε το μακιγιάζ της απλό και κατάλληλο για κάθε περίσταση. Της άρεσε να υπερβάλλει με ωραία μάτια και να φοράει πολλή μάσκαρα», κατέληξε η Mary Greenwell.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top