Πώς να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο μανικιούρ μόνες σας στο σπίτι χωρίς τη βοήθεια της nail artist

Πώς να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο μανικιούρ μόνες σας στο σπίτι χωρίς τη βοήθεια της nail artist

Πολλές γυναίκες επιλέγουν τo ημιμόνιμο μανικιούρ για ένα αποτέλεσμα που θα έχει διάρκεια. Βέβαια αυτό που ίσως δυσκολεύει είναι το να το αφαιρέσετε μόνες σας στο σπίτι χωρίς να έχετε κλείσει ραντεβού με την nail artist σας.


Διαβάστε τα παρακάτω βήματα για να το πετύχετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

-Το πρώτο βήμα είναι να λιμάρετε την εξωτερική επιφάνεια του ημιμόνιμου μανικιούρ. Το λεγόμενο buffing καλό θα είναι να το κάνετε με ήρεμες κινήσεις ώστε να μην καταπονήσετε τα νύχια σας.

-Στη συνέχεια βάλτε μεγάλη ποσότητα ασετόν σε ένα βαμβάκι και τοποθετήστε το στο νύχι σας, τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο ώστε να ποτίσει. Αυτό το βήμα το επαναλαμβάνετε σε όλα τα νύχια σας και το αφήνετε να δράσει για αρκετά λεπτά.


- Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και με ένα ειδικό εργαλείο που λέγεται cuticle stick αφαιρέστε σωστά το ημιμόνιμο. Αν κάποια σημεία δεν αφαιρούνται με αυτή τη διαδικασία τότε χρησιμοποιήστε τη λίμα.

Μην ξεχνάτε πως τα νύχια σας -πριν το επόμενο μανικιούρ- χρειάζονται ενυδάτωση, είτε με μια κρέμα χεριών είτε με κάποιο ειδικό έλαιο κάνοντας μασάζ με ελαφριές κινήσεις.Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top