Πώς να αποκτήσετε γυριστές βλεφαρίδες χωρίς το eyelash curler

Πώς να αποκτήσετε γυριστές βλεφαρίδες χωρίς το eyelash curler

Το curler, το τσιμπιδάκι-ψαλίδι που γυρίζει τις βλεφαρίδες σας προς τα πάνω, δυστυχώς είναι ένα εργαλείο ομορφιάς που πολλές το φοβούνται γιατί αδυνατούν να πλησιάσουν κάτι τέτοιο κοντά στα μάτια τους, ενώ νιώθουν ανασφάλεια πως πιθανά θα τραυματιστούν.

Η αλήθεια είναι πως τα eyelash curlers είναι απολύτως ακίνδυνα και αν μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά θα αποκτήσετε αμέσως ένα πιο ανοιχτό και έντονο βλέμμα χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε μακιγιάζ.

Αν πάλι επιμένετε να μη θέλετε να το χρησιμοποιήσετε υπάρχουν και αυτές οι λύσεις.

Με τη mascara

Αν θέλετε extra όγκο και... γυριστές βλεφαρίδες καλό είναι πριν βάλετε mascara να εφαρμόεσετε ένα ειδικό primer για βλεφαρίδες. Μετά αφού βάλετε τη mascara καλά (κάνοντας κινήσεις δεξιά-αριστερά καθώς περνάτε το προϊόν) ακουμπήστε το ραβδάκι στην άκρη των βλεφαρίδων, γυρίστε τις λίγο προς τα μέσα και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ώσπου να στεγνώσει η mascara σας.

Με τα δάχτυλα

Ζεστάνετε τα δάχτυλά σας τρίβοντάς τα μεταξύ τους και στη συνέχεια ακουμπήστε τα στις βλεφαρίδες σας από την άκρη και πιέζοντας ελαφρά προς τα μέσα με φορά προς τα επάνω. Και η παραμικρή θερμότητα θα λειτουργήσει σαν… styling για τις μικροσκοπικές τρίχες. Φορέστε mascara αμέσως και είστε έτοιμη.

Με μια οδοντόβουρτσα

Βάλτε μια καθαρή οδοντόβουρτσα κάτω από ζεστό νερό και ταμπονάρετέ την σε μια πετσέτα για να φύγει το πολύ νερό. Στη συνέχεια χτενίστε τις βλεφαρίδες σας προς τα επάνω 2 φορές και την τρίτη κρατήστε την οδοντόβουρτσα μαζί με τις βλεφαρίδες με φορά προς τα επάνω και προς τα μέσα όπως κάνατε με τα δάχτυλα.

Με ένα κουτάλι

Βάλτε και το κουτάλι κάτω από ζεστό νερό και στη συνέχεια ακουμπήστε το με την καμπύλη μεριά επάνω στις βλεφαρίδες σας πιέζοντας προς τα επάνω και προς τα μέσα για να γυρίσουν. Προσέξτε μόνο να μην είναι πολύ ζεστό το κουτάλι για… ευνόητους λόγους.

 

Scroll To Top