Όσο κι αν αγαπάμε το καλοκαίρι, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η άμμος είναι μερικά από τα πράγματα που μας ενοχλούν αρκετά τη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου.

Και φυσικά, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο να περνάς τη μέρα σου σε μια υπέροχη παραλία με καθαρή, σχεδόν λευκή άμμο και καταγάλανα νερά, αλλά το στο ότι έχει την ικανότητα να περνάει και να μένει παντού: στο αυτοκίνητο, στα πόδια, στο μαγιό και, δυστυχώς, ακόμα και στα μαλλιά σου.

Παρακάτω θα βρεις το tip για να καταφέρεις βήμα- βήμα να την απομακρύνεις:  

Αρχικά, παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι από την παραλία, άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Όταν στεγνώσουν τελείως, γύρισε το κεφάλι σου και κούνησε τα μαλλιά σου περνώντας ανάμεσά τους τα δάχτυλά σου. Κι αυτό γιατί η άμμος έχει την ιδιότητα να «κολλάει» στα βρεγμένα μαλλιά και στο δέρμα.

Αν δεις ότι η άμμος δεν έχει φύγει ακόμη, επιστρέφοντας στο σπίτι, στέγνωσέ τα ξανά με το πιστολάκι, βούρτσιζοντάς τα παράλληλα και ρίχνοντας λίγη πούδρα για μωρά στο τριχωτό της κεφαλής σου. Η πούδρα μαλακώνει τις τρίχες, απομακρύνοντας την άμμο από τα μαλλιά. Γύρισε ξανά το κεφάλι σου, κούνησε τα μαλλιά σου και στη συνέχεια λούσου ως συνήθως με το σαμπουάν σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!