Η κρέμα ματιών είναι η φροντίδα-κλειδί στη ρουτίνα ομορφιάς των γυναικών αλλά και ταυτόχρονα ένα προϊόν που συχνά χρησιμοποιείται λανθασμένα. 

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι αυτή που εμφανίζει τις πρώτες ρυτίδες και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι η επιδερμίδα εκεί είναι πιο λεπτή και ντελικάτη. Σημαντικό, λοιπόν, είναι, να την περιποιούμαστε, ακριβώς όπως και το υπόλοιπο πρόσωπό μας.

Διάλεξε μια κρέμα ματιών ανάλογα με την ηλικία σου (μην χρησιμοποιείς πιο βαριά προϊόντα από όσο η επιδερμίδα σου χρειάζεται, μόνο κακό θα της κάνεις) και ακολούθησε αυτά τα βήματα.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κρέμα ματιών σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για σωστή εφαρμογή:

  • Χρησιμοποιήστε το δαχτυλίδι σας και πάρτε μια ποσότητα προϊόντος σε μέγεθος μπιζελιού.
  • Δημιουργήστε απαλά μικρές κουκκίδες κάτω από τα μάτια σας, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και μετακινώντας προς τα έξω. Αποφύγετε την εφαρμογή κρέμας πολύ κοντά στις βλεφαρίδες σας.
  • Απλώστε το προϊόν στο δέρμα σας, αποφεύγοντας το τράβηγμα ή το τρίψιμο.
  • Περιμένετε 2 λεπτά για να αφήσετε την κρέμα να απορροφηθεί πλήρως.
  • Εφαρμόστε τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης του δέρματος και το μακιγιάζ σας.

Tip: Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε πολλή κρέμα ματιών. Διαφορετικά, η κρέμα μπορεί να εισέλθει στα μάτια σας και να προκαλέσει ερεθισμό. Επίσης, δεν συνιστάται η εφαρμογή κρέμας ματιών στα βλέφαρά σας, εκτός εάν οι οδηγίες αναφέρουν ότι είναι ασφαλές να το κάνετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!