Πώς να κρύψεις το double chin με τη βοήθεια του μακιγιάζ

Πώς να κρύψεις το double chin με τη βοήθεια του μακιγιάζ

Υπάρχουν κοπέλες που έχουν πολύ έντονα ζυγωματικά στο πρόσωπο τους και καθόλου λίπος οπότε δείχνουν τέλειες και λείες. Υπάρχουν όμως και οι κοπέλες που έχουν λίγο παραπάνω λίπος και εκτός από τα μάγουλα τους, στο σημείο ανάμεσα στο λαιμό και το σαγόνι.

Υπάρχει όμως ένας πολύ απλός τρόπος για να το καμουφλάρεις, χωρίς να πρέπει να σκέφτεσαι τις πλαστικές ως έσχατη λύση.

Ο λόγος για ένα ειδικό μακιγιάζ που θα δεις παρακάτω και που μπορείς και εσύ να κάνεις μόνη σου.

Εννοείται ότι το σκούρο χρώμα είναι για τις σκιές και το ανοιχτό για να σε φωτίσει και φυσικά αυτό το μακιγιάζ είναι ένα είδος contouring, όπως θα έχεις καταλάβει. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν θα σου πάρει όσο χρόνο νομίζεις ότι θα χρειαστείς, αφού η τεχνική του συγκεκριμένου μακιγιάζ είναι απλή.

Ξεκίνα ψηλαφίζοντας το σαγόνι σου για να καταλάβεις πως ακριβώς είναι το σχήμα από το κόκαλο του σαγονιού σου. Έπειτα πέρνα το σκούρο χρώμα από πάνω προς τα κάτω, ακριβώς κάτω από το κόκαλο του σαγονιού, όπως στην φωτογραφία.

Να ξέρεις ότι για το καλύτερο blendinng θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις προϊόν σε μορφή κρέμας ή stick. Αν πάλι χρησιμοποιείς προϊόν σε μορφή πούδρας σβήσε το πολύ καλά με φόρα προς το στή8ος σου.

Για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα πέρνα ελάχιστο highlighter στο επάνω κόκαλο του σαγονιού και φόρα ενα ρούχο με ανοιχτή λαιμόκοψη. Να ξέρεις ότι αν έχεις θέμα με το λίπος σε αυτήν την περιοχή, τα ζιβάγκο και οι κλειστοί γιακάδες δεν κολακεύουν. Όπως και να έχει όμως, δεν χρειάζεται να σκας για αυτό αφού μόλις μαυρίσεις λίγο από τον ήλιο όλα θα δείξουν ακόμα πιο εντυπωσιακά πάνω σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top