Τα φρύδια είναι αυτά που αγκαλιάζουν το πρόσωπό μας, και από μόνα τους, έχουν την δική τους προσωπικότητα. Άλλα είναι πλούσια και μαύρα, χαρίζοντας στο πρόσωπο ένταση και επιβλητικό βλέμμα, άλλα είναι αραιά και ανοιχτόχρωμα, χαρίζοντας στο βλέμμα αθωότητα και αγνότητα.

Μολύβια, mascaras και brown tints βοηθούν να πετύχουμε το επιθυμητό look, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο αν θα τα χρησιμοποιήσουμε σωστά, το θέμα είναι να βρούμε και την απόχρωση που μας ταιριάζει.

Όταν πρόκειται να βάψετε τα φρύδια σας είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε την κατάλληλη απόχρωση, που θα κινείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας, για να είναι πιο αρμονικό το αποτέλεσμα.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την ακριβή απόχρωση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε προϊόντα σε μορφή πούδρας για τα φρύδια, σε διαφορετικούς τόνους, ώστε να φτάσετε στο χρώμα που θέλετε. Ύστερα, γεμίστε τα κενά σημεία με ένα μολύβι ή μια σκιά και στη συνέχεια, για να δώσετε μεγαλύτερη ένταση, μπορείτε να εφαρμόσετε από πάνω κι ένα brow gel.

Ξέρετε ποια είναι η σωστή απόχρωση για τα φρύδια σας;

2. Επιλογή απόχρωσης

Εάν έχετε αμφιβολίες για την επιλογή της απόχρωσης, η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε έναν τόνο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών σας. Αντιθέτως, εάν επιλέξετε ακριβώς την ίδια απόχρωση με αυτή των μαλλιών σας, το αποτέλεσμα δε θα είναι φυσικό.

3. Λάβετε υπόψη τους υπότονους

Όπως ακριβώς συμβαίνει με το foundation, το ίδιο ακριβώς γίνεται και με την απόχρωση για τον σχηματισμό των φρυδιών. Λάβετε υπόψη τους υποτόνους της επιδερμίδας σας κι έτσι θα πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα στον χρωματισμό τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!