Πώς vα δημιουργήσετε το iconic cat eye look της Audrey Hepburn

 Πώς vα δημιουργήσετε το iconic cat eye look της Audrey Hepburn

Το cat-eye είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο διαχρονικά makeup statement όλων των εποχών. Δυναμικό, σέξι και εμπνευσμένο από το γατίσιο βλέμμα μερικών από των πιο ισχυρών ζώων, χρησιμοποιείται για χρόνια ως τεχνική στο μακιγιάζ.

Τη δεκαετία του 50, η τέχνη του μακιγιάζ βρισκόταν στο απόγειό της, με την εφεύρεση του υγρού eyeliner να συνταράσσει τον κόσμο της ομορφιάς. Μια νέα εποχή είχε ήδη ξεκινήσει, με είδωλα σαν την Marilyn Monroe, την Ava Gardner και την Audrey Hepburn, να πρωτοτυπούν.

Η Audrey Hepburn, έγινε θρύλος μέσα από τις ταινίες «Breakfast at Tiffany’s» και «Roman Holiday», όμως πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο ξεχώριζε για το μοναδικό στιλ και την ακαταμάχητη γοητεία της.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της εμφάνισής της, ήταν το cat -eye μακιγιάζ ματιών που τόνιζε το βλέμμα της και το έκανε να δείχνει σαγηνευτικό και ταυτόχρονα ευάλωτο, χωρίς να είναι προκλητικό.
Αυτό ακριβώς το μακιγιάζ ματιών επιχείρησε να αντιγράψει η Youtuber του καναλιού «A Brush With Colour», η οποία τα κατάφερε με επιτυχία και αποκαλύπτει τα βήματα μέσα από ένα εύκολο βίντεο tutorial.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top