Σειρά γυναικείας φροντίδας EvaIntima: Νέα εμφάνιση, ίδια ποιότητα και αξιοπιστία

 Σειρά γυναικείας φροντίδας EvaIntima: Νέα εμφάνιση, ίδια ποιότητα και αξιοπιστία

 

Η διεθνώς αναγνωρισμένη σειρά γυναικείας φροντίδας Eva της φαρμακοβιομηχανίας InterMed, ανανεώθηκε και διατίθεται πλέον με νέο brand name και νέα εμφάνιση, πάντα όμως με την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία!

Η σειρά EvaIntimaτης InterMed,πιο ολοκληρωμένη και σύγχρονη από ποτέ, είναι εδώ για να δώσει απαντήσεις σε κάθε ζήτημα της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής.

Βασισμένη πάντα στο φυσικό τρόπο δράσης μέσω της συνδυαστικής χρήσης συστατικών που απαντώνται στο γυναικείο σώμα μαζί με φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες, συνεχίζει να προσφέρει την απόλυτη φροντίδα που έχει ανάγκη η ιδιαίτερη γυναικεία φύση.

Με 9 διαφορετικές προσεγγίσεις(υποκατηγορίες της σειράς) και 42 διαφορετικέςπροϊοντικές«απαντήσεις» στις ανάγκες των γυναικών κάθε ηλικίας.
Σε συσκευασίες που αναδεικνύουν ταυτόχρονα όλη τη τεχνογνωσία και τεχνολογία της φαρμακευτικής βιομηχανίας InterMed Pharmaceutical Laboratories.

Θα βρείτε την σειρά σε όλα τα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής, με την υπογραφή εγγύησης και αξιοπιστίας της φαρμακοβιομηχανίας InterMed. 

Σχετικά με την InterMed

H InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, δημιουργήθηκε το 1996 από τον ακούραστο ερευνητή και φαρμακοποιό Κλέωνα Τσέτη. 
Στόχος της φαρμακοβιομηχανίας, είναι η δημιουργία καινοτόμων πρωτοποριακών καλλυντικών, ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων, συμπληρωμάτων διατροφής, βιοκτόνων – καθαριστικών – αντισηπτικών, ειδών ειδικής διατροφής καθώς και βοτάνων τσαγιού για αφεψήματα, που συμβάλουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών και ειδικών καταστάσεων υγείας που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και ασθενή. 

Η σφραγίδα ποιότητας InterTECH της InterMed, αναδεικνύει την τεχνογνωσία και την έρευνα που ενσωματώνονται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά, τονίζοντας τα αντίστοιχα γράμματα της λέξης TECH.

Ειδικότερα: 

Τ όπως Transferagents: Παράγοντες ενίσχυσης της διείσδυσης
EόπωςEffective actives: Δραστικάμόρια
C όπωςClinicaltrials: Κλινικές δοκιμές και
HόπωςHydratingcompounds: Ενυδατικά συστατικά. 

Η InterMed έχει δημιουργήσει μία σειρά από δυνατά brandnames όπως Algofren, Unisept, Chlorhexil, Eva, Eva Belle, Reval, Luxurious και πολλά ακόμη, τα οποία έχουν εδραιωθεί όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στις απαιτητικές διεθνείς αγορές. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top