Υλικά
- 1 φλ. αμυγδαλέλαιο
- 1/2 φλ. μέλι
- 1/2 φλ. υγρό σαπούνι
- 1 κ.σ. άρωμα βανίλιας ή άλλο ή αιθέριο έλαιο Λεβάντα – Πορτοκαλί – γεράνι 20-25σταγ.
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ελαφρά το αμυγδαλέλαιο με το σαπούνι και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και μετά από λίγο ρίχνουμε και την εσανς ή ένα άλλο αιθέριο έλαιο π.χ λεβάντα -πορτοκάλι.
Από την Μαρία – Μαρίνα Σεραφειμίδου
«Μαγειρεύω Καλλυντικά» εκδοσεις Παπαδόπουλος!