Αυτές είναι οι καλύτερες συμβουλές για να αποκτήσετε δυνατά νύχια. Ακολουθήστε τις!

Προτιμήστε τα διαλυτικά βερνικιών χωρίς ασετόν. Το συγκεκριμένο συστατικό αφήνει τα νύχια πολύ ξηρά και έτσι σπάνε πιο εύκολα. Οι περισσότερες εταιρίες καλλυντικών διαθέτουν διαλυτικά καλής ποιότητας και χωρίς ασετόν.

Μη χρησιμοποιείτε τα νύχια σας σαν εργαλείο . Ακόμη καιτα πιο δυνατά νύχια δεν αντέχουν να χρησιμοποιούνται με αυτό τον τρόπο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε το σωστό εργαλείο αντί να διακινδυνεύετε να σπάσετε τα νύχια σας.

Αγοράστε μια δυναμωτική λοσιόν για τα νύχια. Το συγκεκριμένο προιόν εμποδίζει τα αδύναμα νύχια να ξεφλουδίζουν ή να σπάνε. Βάλτε τη λοσιόν πριν τη βάση.

Βάλτε κρέμα χεριών κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας. Έτσι θα αυξηθεί η ποσότητα σμήγματος στα νύχια σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε μασάζ σε κάθε νύχι.

Μια φορά την εβδομάδα βάλτε μια στρώση ενυδατικής κρέμας χεριών , προτού κοιμηθείτε. Φορέστε ένα ζευγάρι λευκά βαμβακερά γάντια, τα οποία θα αγοράσετε από το φαρμακείο. Με αυτό τον τρόπο η κρέμα θα διεισδύσει στα χέρια και τα νύχια σας. Σίγουρα θα ξυπνήσετε με πιο δυνατά νύχια.