Η Halle Berry που πριν λίγες ημέρες έγινε μανούλα αποκάλυψε τα 6 “μυστικά” της που την βοηθούν να δείχνει πάντα νέα και λαμπερή.Τι κάνει η star;

 

1. Ξέρει πότε πρέπει να ζητήσετε βοήθεια: Δεν παραλείπει να φροντίζει το δέρμα της. Τρείς με τέσσερις φορές το χρόνο έχει δεσμευτεί να κάνει θεραπείες προσώπου που θα τρέψουν το δέρμα του προσώπου της.

2 . Δεν χρησιμοποιεί κρέμες χωρίς την συμβουλή του ειδικού: Η ηθοποιός διαφωνεί πολύ με τα2 20χρονα κορίτσια που στρέφονται σε κρέμες αντι-γήρανσης πολύ πιο σύντομα από ότι θα έπρεπε χωρίς πρώτα να συμβουλευτούν αισθητικούς .

3 . Κάνει ό, τι την βοηθά να αισθανθεί καλύτερα: « Νιώθω καλύτερα τον εαυτό μου, όταν έχω κοντά μαλλιά». Μάλιστα παραδέχθηκε ότι μια ημέρα μετά αφού τα έκοψε έκλεισε μια από τις καλύτερες δουλειές της στην τηλεόραση.

4. Θεωρεί τη ζάχαρη δηλητήριο: Τόσο για το σώμα όσο και για το δέρμα. «Χρησιμοποιώ ξυλιτόλη ως υποκατάστατο της ζάχαρης και αυτό δίνω και στην κόρη μου».

5.Γίνεται ο στυλίστας του εαυτού της. Δεν φορά ότι είναι in, αγαπά τη μόδα και την προσαρμόζει στα θέλω της. «Είμαι πιο αυθεντική με αυτό τον τρόπο».

6. Το Make- up είναι σταθερή αξία. Έχει υπάρξει πρεσβευτής γνωστής εταιρείας καλλυντικών και δεν υπάρχει μέρα που να μην φορέσει make-up.