Ακόμα κι αν όλες οι γυναίκες πιστεύουμε ότι οι άντρες μας κοιτάνε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός μας, να ξέρεις ότι ένα μεγάλο ποσοστό κοιτάει τα χέρια μας. Οι άντρες πολλές φορές παρατηρούν το μανικιούρ σου, τις κινήσεις σου και το αν είναι αψεγάδιαστα.

Άρα έχεις αρκετούς λόγους για να τα περιποιηθείς. Για σένα, ώστε να μην αφήνει ο χρόνος σημάδια του πάνω τους, για την υγεία σου, αλλά και για τους άντρες που λατρεύουν τα περιποιημένα χέρια.

Τι πρέπει να κάνεις

-Η έκθεση στον ήλιο αποτελεί τη βασική αιτία γήρανσης του δέρματος. Πράγματι, οι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι υπεύθυνη για το 90% των ορατών ενδείξεων γήρανσης. Ακόμη και αν είστε έφηβη είναι σημαντικό να προστατεύετε τα χέρια σας από τις επιπτώσεις του ήλιου, διότι η φθορά που προκαλείται τώρα είναι ορατή μετά από πολλά χρόνια. Όποια και να είναι η ηλικία σας, απλώστε στα χέρια σας μια λοσιόν ή κρέμα κατά της ακτινοβολίας η όποια φιλτράρει τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Σας προστατεύει και από τον καρκίνο του δέρματος, που εμφανίζεται συνήθως στα χέρια, λόγω της καθημερινής τους έκθεσης στον ήλιο.

-Κάθε βράδυ βάλτε μια σταγόνα δυναμωτικού νυχιών στα νύχια σας και μετά βάλτε τη συνήθη κρέμα χεριών σας.

-Όταν βάζετε αντηλιακή κρέμα, τρίψτε και λίγη στα νύχια σας. Τα έλαια που περιέχει θα αντισταθμίσουν την αφυδάτωση που προκαλεί ο ήλιος.

-Οι διακοπές είναι η τέλεια στιγμή για να πειραματιστείτε με νέα χρώματα βερνικιών τροπικά, φωσφοριζέ, παλ και συνδυασμός άσπρο-μαύρο είναι η νέα τάση για το καλοκαίρι του 2013 και είναι σίγουρο  πως θα δείχνουν εκπληκτικά στα μαυρισμένα δάχτυλα.

Τώρα “πιάσε” τον άντρα των ονείρων σου!