Υλικά

  • 2 κ.σ μέλι

 

  • 70μλ. υγρή γλυκερίνη

 

  • 50 μλ. λάδι

 

  • 1 κ..σ. γεμάτη λανολίνη

 

  • αι. έλαιο Μέντας ή Λεβάντας

 Εκτέλεση

Σε χαμηλή φωτιά ή καλύτερα σε μπεν μαρί, λιώνουμε τη λανολίνη μαζί με το λάδι. Ανακατεύουμε το μέλι στο μείγμα αυτό, αφού το κατεβάσουμε από τη φωτιά και έχει ελαφρός κρυώσει. Μετά σιγά σιγά προσθέτουμε και τη γλυκερίνη και τα αιθ. έλαια!!!                                

Από την Μαρία – Μαρίνα Σεραφειμίδου

serafeimidou

«Μαγειρεύω Καλλυντικά» εκδοσεις Παπαδόπουλος!