Τζέιμς Μπόντ. Είναι για πολλές δεκαετίες το ανυπέρβλητο ανδρικό πρότυπο για τις περισσότερες γυναίκες…

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του και απο τις καλλονές που έκλεψαν κατά καιρούς την καρδιά του πιο γνωστού πράκτορα της Βρετανίας.

Ποια είναι όμως αλήθεια τα μυστικά της λάμψης και της εντυπωσιακής ομορφιάς των σέξυ παρτενέρ του James Bond; Ας πάρουμε μαθήματα απο τα πιο hot Bond girls!

μπερενίς μαρλό

Μπερενίς Μαρλό

Η Γαλλίδα ηθοποιός Βerenice Marlohe  απο την τελευταία ταινία Skyfall κατάφερε να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνη όταν εμφανίστηκε τόσο γοητευτική μέσα στο εξώπλατο, δαντελωτό της φόρεμα. Ωστόσο η ίδια θέλοντας να αποδειχθεί αντάξια της εμπιστοσύνης που της έδειξαν έβαλε και τις δικιές της πινελιές στον ρόλο που ανέλαβε να υποδυθεί. Και συμπλήρωσε ότι… «Σημασία δεν έχει να είναι αψεγάδιαστη μια γυναίκα αλλά να έχει κάτι να “πει. Μόνο τότε μαγεύει και στην οθόνη και στην ζωή».

 

χαλι μπερι

 

 Χάλι Μπέρι

Η Χάλι Μπέρι θεωρείτε μια από τις πιο καυτές παρουσίες που έχουν σταθεί στο πλευρό του Τζέιμς Μπόντ, παρότι έχει ένα τελείως διαφορετικό στυλ από τις σέξυ παρτενέρ του διάσημου πράκτορα. Όπως δήλωσε, συνάντησε αρκετές δυσκολίες μέχρι να γίνει αποδεκτή στο Χόλυγουντ, όπου η εικόνα των σέξυ γυναικών ταυτίζεται με τα μακριά, πλούσια μαλλιά. Για να ξεχωρίσει λοιπόν, σε πείσμα του μάνατζέρ της που την διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να βρει ποτέ δουλειά με αυτό το look, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της αλα γκαρσόν.

 

ευα γκριν

 

Έβα Γκριν

Ειναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Τζέιμς Μπόντ και έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σέξυ παρουσία στην κινηματογραφική ιστορία. Η 31 χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι αισθάνεται σα να είναι από άλλο πλανήτη επειδή αρνείται να υποκύψει σε μπότοξ και πλαστικές, όπως κάνουν οι περισσότερες σταρ του Χόλυγουντ. Η Eva Greeen λοιπόν προτείνει σε όλες τις γυναίκες να είναι ο εαυτός τους χωρίς να χρειαστεί να περάσουν από το κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού για να είναι αρεστές!

 

 

Olga Kurylenko

 

Όλγα Κιριλένκο Η δυναμική Ουκρανή παρτενέρ του Τζέιμς Μπόντ στην ταινία Quantum of Solace έχει ένα υπέροχο, ευλύγιστο κορμί που κερδίζει τον ανδρικό θαυμασμό και όχι μόνο. Πως το απέκτησε; Μα φυσικά κάνοντας χρόνια μπαλέτο κα παρακολουθώντας μαθήματα γιόγκας και πιλάτες σε καθημερινή βάση.  Το κορίτσι λάστιχο δήλωσε επίσης ότι καταναλώνει 25 λίτρα την ημέρα και το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του!