Είναι σέξι, εκτυφλωτικές, αγγελικά πλασμένες καλλονές, που κάνουν τους πάντες να παραμιλούν όταν περπατούν με χάρη στο catwalk της διάσημης φίρμας εσωρούχων.

Εντάξει, δε λέμε… Η ομορφιά βρίσκεται στο dna τους, ωστόσο έχουν κι εκείνες μικρά μυστικά – πέρα από τα γονίδια- που τις κάνουν να δείχνουν τόσο σέξι και τα μοιράζονται μαζί σου μέσα από το govastileto.gr

 

alessandra-ambrosio-angel-brazil-fashion-model-Favim.com-122552

 

Alessandra Ambrosio

“Πάντα αφαιρώ το make up μου πριν από τον ύπνο, κάνοντας ένα καλό ντεμακιγιάζ προσώπου”, λέει και συμπληρώνει: ” Χρησιμοποιώ καθημερινά νερό καρύδας που έχει πολλά θρεπτικά συστατικά και ενυδατώνει την επιδερμίδα μου. Η γεύση καρύδας επίσης που αφήνει στα χείλη, είναι απίστευτη”.

 

Lily-Aldridge-2012-Victorias-Secret-Fashion-Show-in-New-York-3

Lily Aldridge

“Κοιμάμαι τουλάχιστον οχτώ ή επτά ώρες την ημέρα” αποκάλυψε το διάσημο μοντέλο ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει πολλές πρωτείνες και λαχανικά. Όσο για το υπέροχο δέρμα της που ακτινοβολεί από υγεία; Το μυστικό της όπως χαρακτηριστικά δηλώνει είναι το… “Νερό, νερό, νερό»

 

adriana_lima_angel1

Andrianna Lima

“Τρώω πολλά βατόμουρα, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βοηθούν στην καταπολέμηση του λίπους. Επίσης, πολύ σημαντική για μένα είναι η άσκηση σε καθημερινή βάση. Ακολουθώ ένα έντονο πρόγραμμα κάνοντας σχοινάκι, πυγμαχία, κοιλιακούς, καθίσματα και σηκώνω βάρη”.

miranda kerr

Miranda Kerr

“Πριν από κάθε live show της Victoria Secret, κάνω αποτρίχωση με λέιζερ, κερί και ξυραφάκι”.  Το διάσημο μοντέλο, επίσης είπε ότι κάνει καθημερινά απολέπιση στο σώμα της για να έχει απαλή υφή αλλά και λεία όψη. Όσο για τα μεταξένια μαλλιά της; Η Miranda αποκαλύπτει το μυστικό της λάμψης τους: “Χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και ελαιόλαδου”.

 

Doutzen_Kroes_-_Victorias_Secret_Fashion_Show_2011_063

Doutzen Kroes:

” Για να φαίνεται λαμπερό το δέρμα μου, κάνω τεχνητό μαύρισμα με αερογράφο δίνοντας περισσότερο λάμψη με τη βοήθεια του glitter στα σημεία που θέλω να αναδείξω”. Όσο για το έντονο βλέμμα της; Η Ολλανδή καλλονή δεν παραλείπει ποτέ να έχει στο νεσεσέρ της, τα απαραίτητα “σύνεργα” ομορφιάς. ” Έχω πάντα στην τσάντα μου lip gloss, μάσκαρα, ρουζ αλλά και ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, που το χρησιμοποιώ για να τις αναδείξω. Πράγματι, κάνουν την διαφορά στο βλέμμα μου”.