Το  govastileto.gr για χάρη των αναγνωστριών του γυρίζει και.. μυρίζει! Αυτή τη φορά, μάλιστα, το κάνει κυριολεκτικά, αφού ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε ένα μυρωδάτο κατάστημα στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, Το ¨Αρωματάκι¨.

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν να απευθύνονται στα καταστήματα που δημιουργούν ένα “επώνυμο” άρωμα, το οποίο έχει υψηλό κόστος όταν κάποιος το αγοράσει από τα ράφια ενός καταστήματος καλλυντικών. Στις ευρωπαϊκές χώρες η ιδέα να αγοράζει κάποιος το λεγόμενο “χύμα” άρωμα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και κάποια καταστήματα έχουν βάλει στην αγορά και το αντίστοιχο  γαλάκτωμα σώματος του αρώματος που επιλέγει ο αγοραστής, αλλά και διάφορα προϊόντα ομορφιάς δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σετ.

Το “Αρωματάκι”, που εμφανίστηκε τον Ιούνιο του 2011 στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και τη Χαλκίδα,  κινείται ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αγοράσετε αρώματα “τύπου αυθεντικών” και να τα συνδυάσετε με το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος , λάδι ακόμα και αφρόλουτρο σε τιμές έξι φορές μικρότερες!

sofia 2
Η Σοφία Νταλκίτση, ο ιθύνων νους που κρύβεται από πίσω, είναι μια εργαζόμενη μαμά που λατρεύει τις μυρωδιές και αποφάσισε να το μοιραστεί με όλες τις γυναίκες. Έψαξε, μύρισε και βρήκε όλη εκείνη τη γκάμα που συναρπάζει την ίδια, τις φίλες και τους φίλους της, επένδυσε στην καλύτερη ποιότητα αιθέριων ελαίων για τη βάση των αρωμάτων και έβαλε τη δημιουργικότητά της να δουλέψει. Ο παράδεισός της είναι γεμάτος  αρώματα, άλατα, χειροποίητα σαπούνια και αιθέρια έλαια. Προτείνει σε όλους αυτό που πιστεύει ότι τους ταιριάζει και δημιουργεί σετ δώρων σε πρωτότυπες συσκευασίες που εμπνέεται από το πρόσωπο για το οποίο προορίζεται.

Αναμένοντας το δεύτερο παιδί της αποφάσισε να εντάξει και την παιδική σειρά, που έχει τις ιδιαιτερότητές της και τις προδιαγραφές της αφού απευθύνεται σε παιδιά, των οποίων το δέρμα έχει άλλες απαιτήσεις και ανάγκες.

Ας περιηγηθούμε στο “Αρωματάκι” ( http://www.aromataki.gr/cms/ ) μέσα από τις φωτογραφίες. Σίγουρα θα νιώσετε μια φρεσκάδα στον αέρα… 

[doptg id=”441″]