Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και οι ώρες μας λιγοστές. Οι γυναίκες όμως, έχουμε κάποιες ανάγκες που είναι πέρα από γρήγορους ρυθμούς, βασανιστικά προγράμματα και εξοντωτικά ωράρια. Είμαστε άλλωστε πάνω από όλα γυναίκες και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πρέπει πάντα να είμαστε όμορφες, περιποιημένες και εντυπωσιακές. “Ναι ναι… αυτό θέλει χρόνο, χώρο και λεφτά.” θα αρχίσεις να μουρμουράς. Τα νέα που σου έχω είναι τόσο τέλεια σήμερα που θα χαμογελάς όλη μέρα! Και βέβαια δεν χρειάζεται καθόλου να πληρώσεις και να χάσεις τον χρόνο σου. Αν ακολουθήσεις τα 5 super beauty tips, τότε να είσαι σίγουρη πως θα με ευγνωμονείς!

1. Μάθε να κάνεις ένα μακιγιάζ τέλειο

Το να ξέρεις να φτιάχνεις ένα μακιγιάζ τέλειο, σημαίνει πως το έχεις κάνει πολλές φορές, είσαι εξπέρ σε αυτό, σου πάει και σε αναδεικνύει. Πόσο τέλειο είναι αυτό; Θα έχεις πάντα ένα εύκολο , γρήγορο και τέλειο μακιγιάζ ακόμη και αν σου απομένουν μόνο 10 λεπτά (ή και λιγότερο). Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να εξασκηθείς για λίγο. Αν για παράδειγμα θέλεις να μάθεις να κάνεις ένα απλό μακιγιάζ με διπλή σκιά, κάνε αυτό το μακιγιάζ ακόμη και για να πας στο περίπτερο για ένα μήνα. Κάντο συνέχεια, παντού και όλη την ώρα. (Άλλαζε τα χρώματα για να μην το βαρεθείς) Μετά από ένα μήνα -ή όσο εσύ νομίζεις καλό- θα είσαι ο εξπέρ του συγκεκριμένου μακιγιάζ. Αν μη τι άλλο θα έχεις ένα μακιγιάζ στο τσεπάκι σου!

2. Πειραματίσου με τα μαλλιά σου

Κάποια μέρα που θα είσαι χαλαρή και θα κάνεις beaute στο σπίτι άρχισε να φτιάχνεις τα μαλλιά σου με απλούς τρόπους. Κάνε έναν εύκολο κότσο, μια απλή πλεξούδα ή ότι άλλο είδες, σου άρεσε και σου πάει. Επέλεξε με βάση το τι σε κολακεύει και ποιο χτένισμα είναι το πιο εντυπωσιακό και για όλες τις ώρες. Ξεχώρισε το ΕΝΑ. Αυτό που μπορεί να σε ξελασπώσει από πολλές ζόρικες καταστάσεις κάνε ότι και με το μακιγιάζ. Κάνε αυτό το χτένισμα συνεχώς. Φτιάχνε τα μαλλιά σου έτσι τόσο συχνά που να γίνει η ευκολία σου και να το κάνεις σε χρόνο dt. Αφού το μάθεις και αυτό έχεις πετύχει κατά το ήμισυ τον στόχο.

3. Διάλεξε 2 outfit τα οποία μπορούν να φορεθούν το ένα πρωί και το άλλο βράδυ

Χώσου στην ντουλάπα σου και διάλεξε τα πιο άνετα , ευκολοφόρετα και όμορφα σύνολα.Στην περίπτωσή μας θέλουμε δύο για να καλύπτουμε κάθε περίπτωση. Ένα πρωινό/μεσημερινό το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει ένα τζιν, το αγαπημένο σου μποτάκι, μια άνετη μπλούζα και μια ωραία μεγάλη τσάντα και ένα απογευματινό/βραδινό το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει μια midi φούστα, τα ψηλοτάκουνά σου, ένα ωραίο λευκό πουκάμισο και μια καμπαρντίνα. Εγώ σου δίνω επιλογές , εσύ μπορείς να διαλέξεις ότι σε εσένα πάει περισσότερο. Να έχεις αυτά τα ρούχα πάντα “σε επιφυλακή” και να δεις που αυτή σου η τακτική θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές δύσκολες στιγμές.

4. Επιχείριση αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ σε αυτή την περίπτωση δεν είναι κάτι δύσκολο. Εφόσον θα είναι σύνολα που σου είναι άνετα και είναι εύκολα χρωματικά, δεν θα δυσκολευτείς πολύ να διαλέξεις αξεσουάρ.Κάποια κορδέλα και ένα δαχτυλίδι για το πρωινό σου στυλ ή κάποιο κόσμημα στο λαιμό για το βραδινό ίσως ήταν ιδανικά. Το καλύτερο όμως θα είναι να διαλέξεις εσύ. Άνοιξε τώρα μπιζουτιέρα και ξεκίνα το ψαχτήρι.

5. Το κλασσικό κόκκινο νύχι είναι πάντα must

Βρες ένα βερνίκι νυχιών σε χρώμα κόκκινο που να στεγνώνει εύκολα. Υπάρχουν αρκετά στην αγορά τα οποία στεγνώνουν σε 60 δευτερόλεπτα. Αγόρασε, δοκίμασε και επέλεξε το καλύτερο για σένα. Το μόνο που θα σου ζητήσω είναι πως ακόμη και αν έχεις άβαφα εντελώς τα νύχια σου φρόντισε να έχεις περάσει μια στρώση σκληρυντικό. Έπειτα θα είναι παιχνιδάκι για σένα εφόσον χρειάζεσαι μόνο 1 λεπτό στέγνωμα.
Κοινώς, ακολουθώντας τα 5 παραπάνω tips μπορείς πολύ εύκολα, γρήγορα και  ανέξοδα να είσαι ακόμη και στα πιο απρόοπτα ραντεβού φτιαγμένη, εντυπωσιακή και μια σωστή κούκλα. Συνολικά, δεν θα σου
πάρει ούτε μισή ώρα για να φέρεις εις πέρας τα παραπάνω αν έχεις κάνει τις απαραίτητες διεργασίες που σου αναφέρω από πριν. Έλα ξέρω, σε σώζω αλλά δεν πειράζει μου το ξεπληρώνεις σε άλλο post. Αυτή τη φορά, τρέχα να ψάξεις στα νεσεσέρ, στις ντουλάπες και στις μπιζουτιέρες σου.

Καλή επιτυχία και μέχρι την επόμενη εβδομάδα να προσέχεις τον εαυτό σου και να του προσφέρεις ότι πιο πολύτιμο υπάρχει. Την αγάπη σου!

Από την Ηλέκτρα Αστέρη – Beauty & Fashion Editor