Η 20χρονη Kate Upton, παρόλο που είναι χυμώδης και δε δέχεται να απαρνηθεί για κανένα λόγο τη γεμάτη σιλουέτα της, έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μοντέλα  για εσώρουχα και μαγιό. Το πανέμορφο μοντέλο πριν φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated ακολούθησε συγκεκριμένη γυμναστική και διατροφή για να καταφέρει να εμφανιστεί με μαγιό.

Η γυμναστική της Η Kate ξεκίνησε να γυμνάζεται κάνοντας πολύ βασικά πράγματα στο ύπαιθρο. Έκανε σπρίντ, και πηδηματάκια για τα οποία δεν ήταν και πολύ χαρούμενη, σύμφωνα με τον προσωπικό της γυμναστή. Πήγαιναν μαζί σε διάφορα μέρη, σε παιδικές χαρές ή στην παραλία και γυμνάζονταν με ό,τι έβρισκαν γύρω τους.

Η Kate σιχαίνεται το jogging και το γρήγορο τρέξιμο αλλά της αρέσει πολύ το boxing και το kickboxnig. Έτσι γυμναζόταν, κάνοντας πράγματα που της άρεσαν, 2 φορές την ημέρα, πρωί και απόγευμα.

Η διατροφή της

Ο προπονητής της, David Kirsch, είπε σχετικά: “Δεν ήξερα πως έτρωγε πριν αλλά ήξερα πως ήθελα να την κάνω να τρώει. Ερχόταν στο σπίτι μου με έβλεπε να τρώω. Έβλεπε πώς έτρωγα και πώς τάιζα την κόρη μου και διαπίστωνε με τα ίδια τα μάτια πως ήταν νόστιμα αυτά που τρώγαμε παρόλο που ήταν πολύ υγιεινά. Κατάλαβε ότι έπρεπε να χάσει μερικά κιλά και να σφίξει για τη φωτογράφιση και αυτή η συνειδητοποίηση ήταν το πρώτο βήμα”.

Επτά ημέρες πριν τη φωτογράφιση έκανε την αποτοξίνωση της λεμονάδας. Έπινε για δύο συνεχόμενες ημέρες μόνο λεμονάδα (ένα συγκεκριμένο ρόφημα που της έφτιαχνε ο προπονητής της) και πολύ νερό. Τις υπόλοιπες μέρες ακολουθούσε μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της είναι εμφανή στις φωτογραφίες που τελικά έβγαλε για το διάσημο αθλητικό περιοδικό!