Τώρα που καλοκαίριασε μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις. Την πιο light εκδοχή του αγαπημένου σου αρώματος με την μορφή σπρέι ή την πιο «βαριά» εκδοχή του που «μένει» περισσότερο;

                                          

                                    Εμείς σου δίνουμε τις βασικές διαφορές τους για να ξέρεις τι να διαλέξεις:

Πιο απαλό άρωμα: ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αυτό που ζητάς από το άρωμα σου είναι να είναι δροσερό και να αφήνει ένα απαλό και διακριτικό άρωμα. Το άρωμα σε σπρέι στην ουσία είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει ένα σπρέι με άρωμα που εκ φύσεως είναι πολύ πιο «απαλό» από το άρωμα και φυσικά «μένει» στο δέρμα σου λιγότερο από ότι το άρωμα. Δροσερό και αέρινο το σπρέι σου δίνει την αίσθηση φρεσκάδας που ζητάς με το άρωμα της επιλογής σου αλλά μετά από λίγο μπορεί σαν μην σου μυρίζει το άρωμα.

Δεν είναι τόσο ακριβό: εννοείται πως το σπρέι είναι πολύ πιο οικονομικό από το άρωμα και σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς σαν αυτούς που διανύουμε καλό είναι να κάνεις οικονομία όπου μπορείς. Ένα πολύ καλό σπρέι μπορεί να ασε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ ενώ το άρωμα σου δεν μπορείς να το ανανεώνεις τόσο συχνά γιατί έχεις τον φόβο να το παρακάνεις και να μην μπορείς να αναπνεύσεις.

Αιθέρια τα έλαια: τα αρωματικά σπρέι δεν έχουν τόσο έντονο άρωμα γιατί δεν έχουν τόσα πολλά αιθέρια έλαια μέσα. Ένα πολύ μικρό ποσοστό αιθέριων ελαίων βρίσκεται στα σπρέι ενώ το άρωμα έχει πολύ περισσότερο και άρα έχει πιο έντονο άρωμα.