Πιθανώς έχετε θαυμάσει τα super nails της Dua Lipa ή της Zendaya, ίσως να είστε και εσείς οι ίδιες, fans στα συγκεκριμένα nails, σίγουρα όμως θα γνωρίζετε ότι το διεθνές, απόλυτο, μοναδικό fashion trend είναι τα Chrome Nails και αν δε τα έχετε γνωρίσει, ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσετε με υλικά και ημιμόνιμα βερνίκια μακράς διαρκείας από την παγκόσμια δύναμη στο χώρο των νυχιών, τη Mixcoco.

Τα Chrome Nails (νύχια με εφέ χρωμίου) είναι η υπεροχή των μεταλλικών λάμψεων, η έντονη λάμψη που δεν περιορίζεται από όποια επιλογή χρώματος κι αν κάνεις, είναι το τέλειο must-have, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να αισθανθείς μοναδικά.

Chrome Nails λοιπόν…η επαγγελματική τεχνική με ημιμόνιμα βερνίκια,που χρησιμοποιεί μεταλλικές σκόνες πάνω στα νύχια, δημιουργώντας έντονους ιριδισμούς, σε συνδυασμό-πιθανώς-με 3D Nail Art.

Στην πραγματικότητα, όλο αυτό το μεταλλικό εφέ- που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το νύχι ή σε μέρος εκείνου- θυμίζει έναν πανέμορφο καθρέφτη!

Και πραγματικά πόσο ωραία είναι τα pink, gold, silver chrome nails για μια glam εμφάνιση! Μερικές βέβαια πιο τολμηρές έχετε λατρέψει τα έντονα χρώματα και δε φοβάστε ιδιαίτερους χρωματισμούς, όπως τα black nails με gold metallic σχέδια, είτε glossy είτε matte.

Γίνε έτσι η απόλυτη fab queen, η glam party soul με την ultra fashion εμφάνιση.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα Chrome Nails θα αναδειχτούν με την ποιότητα και την ποικιλία από τα αυθεντικά υλικά της Mixcoco Greece.

Εμπιστεύσου κι εσύ ό,τι οι επαγγελματίες τεχνίτριες σε όλο τον κόσμο συνιστούν και ό,τι οι γυναίκες κάθε ηλικίας και κάθε στυλ, εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.

Εσύ ξέρεις: MixcocoGreece, o καθρέφτης της τελειότητας και στα Chrome Nails.

www.mixcoco.gr